^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

  • 1 Kémiai kísérlet vagy varázslat?

    Idén ismét ellátogatott Kiss Péter kémiatanár kollégám az iskolánkba. Idén is elkápráztatott bennünket látványosabbnál látványosabb kísérleteivel.Gyártott elefántfogkrémet, villámokat zárt kémcsőbe, PET palackot repített a levegőbe, meggyújtotta a saját kezét, színes füstöket eregetett az udvaron, stb.
    Bővebben...
  • 2 Szavalóverseny

    A magyar költészet napja felé közeledve, 2024. április 10-én került megrendezésre iskolánk szavalóversenye, melyre 1-től 4. osztályig jelentkezhettek a gyerekek. Az időpont rendhagyó volt, hiszen a tavaszi szünet ideje is lehetőséget adott a felkészülésre. A versenyzők létszáma igazolta a lelkesedést. Mindenki szavalatában érezhető volt az alapos felkészülés és a tanító nénik odaadó munkája.
    Bővebben...
  • 3 DSD I szóbeli nyelvvizsga

    A mai nap délutánján lezajlott a DSD I nyelvvizsga szóbeli része is. A vizsgán öt 8. a-c osztályos tanuló vett részt, amely elsöprő sikert hozott. Mind az 5 tanuló sikeres B1 szintű szóbeli nyelvvizsgát tett. A vizsga három részből állt: az első részben a vizsgabiztosok által feltett kérdésekre kellett válaszolni, majd bemutatták az általuk kidolgozott Power Point prezentációt egy választott témából, végül az előadásuk témájáról beszélgettek a vizsgáztatókkal.
    Bővebben...
  • 4 „Kertész leszek, fát nevelek…” Digitális témahét a 2.c osztályban

    Azzal kezdtük a hetet, hogy meghallgattuk Koncz Zsuzsa dalát, amely nagyon megindította a gyerekeket. Életkoruknak megfelelően, természetesen ők azt hallották ki a szövegből, hogy meg kell mentenünk a Földünket, és azon kezdtek el ötletelni, hogy mi mit tehetünk ezért. Arra jutottunk, hogy a héten kertészkedni fogunk….
    Bővebben...
  • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

    A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
    Bővebben...

Korcsolyáztunk

Csütörtökön délelőtt, másfél órán át korcsolyázhattunk a Csabai Rendezvénypajtában.    Szerencsénkre, nagyrészt, csak mi voltunk a 600 m2es pályán.  Elég hely volt arra, hogy a kezdők is nyugodtam próbálkozzanak. Henger Péter tanár bácsi segítségével hamar belejöttünk.  Persze a gyakorlottabbak is tanították, segítették a kezdőket.  A kék –zöld foltok is azt bizonyítják, hogy a kitartással nem volt gond. Sokat nevettünk és jól el fáradtunk!  Bár sütött a nap, de a végén a meleg tea nagyon jól esett!

A 6.a osztály és osztályfőnöke, Zubáné Gál Márta

Néhány vélemény :

Nagyon jól éreztem magam! Gyönyörű volt a hely és nagyon jó volt a társaság! Nagyon sokan itt tanultak meg jégkorozni, ezért nagyon sokat estünk, buktunk viszont ezért volt szórakoztató is! A sebek meg begyógyulnak! ( Gazsó Domi)

Felejthetetlen, szórakoztató élmény volt az egész osztály számára. Igaz, hogy szinte tavaszias az idő, de így egy kicsit érezhettük, hogy tél van! ( Hencsey Edina )

Nagyon klassz dolog , hogy ilyen programokon is részt vehetünk , köszönöm ezt a felejthetetlen élményt, remélem sok ilyenben lesz még részünk ! ❤ ( Gyaraki Heni )

Köszönjük a programot, nagyon jól ereztem magam, mert az osztályommal lehettem és még közelebb kerültünk egymáshoz. Valójában jó volt látni ahogy segítettek egymásnak. ( Zsibrita Niki )

Nagyon jó,felejthetetlen dolog és nagyon vicces, szórakoztató volt! Remélem máskor is megyünk valami klassz programra!       (Winter Zoli )

Köszönjük a lehetőséget , hogy részt vehettünk ezen a  szuper délelőttön. Nagyon jól éreztük magunkat, jó lenne, ha máskor is lennének ilyen programok. ❤     (  Kovács Adél )

Nagyon jó volt az egész program, sokat nevettem, nagyon vicces volt az, amikor egyszerre estünk el Zolival. Remélem még lesz korcsolyázás!   ( Kovács Kristóf)

Nagyon tetszett,és nagyon örülök, hogy volt egy lehetőségünk elmenni korcsolyázni. (Kovács Nóri )

Nekem az volt a korcsolyázásban a legjobb , hogy tudtunk segíteni egymásnak és ha elestünk együtt nevettünk. Ezen kívül, ami még jó volt, hogy fejlődhetett a korcsolyázási tudásom.  ( Zsibrita Eszti )

Örülök hogy megtanultam jégkorcsolyázni, nagyon tetszett.... Jobb mint a görkorcsolya. Leírhatatlanul éreztem magamat! ♥      Nekem a harci sebeim még megvannak.      KÖSZÖNJÜK!! ❤ ❤ ♥   ( Ulrich Kata )

Szép kék lettem utána, de megérte! ( Gézárt Barna )

Nekem nagyon tetszett és remélem lesz még hasonló élményem az osztálytársaimmal. ( Tímár Kevin )

Nagyon jó volt remélem lesz még hasonló élmény.  Fejlődtem elég sokat ahhoz képest, ahogy kezdtem. Mint mindig, Márti néninek újabb jó ötlete támadt és ez egy felejthetetlen élmény marad szerintem mindenki számára. ( Machó Robi )

Nagyon jó volt! Annyi volt a rossz, hogy lett 2 vízhólyag a lábamon, de ez nem múlta felül a pályán töltött időt.  ( Fang Máté)

Ez a korcsolyázás ismét közelebb hozott minket egymáshoz.  ( Halász Panna)

Még soha nem korcsolyáztam, de nagyon örülök hogy ezen változtattunk. Könnyen lehet sebeket szerezni, de ez legyen a legnagyobb gond! Nagyon jól éreztem magam. ( Kocsor Kata )

Valami eszméletlen jó volt jégkorizni.  Egy kicsit rossz volt hogy nem tudtam túl jól, de attól függetlenül nagyon jó volt.    ( Mester Petra )

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

. mai.mezobereny.hu