^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Pályaorientációs nap a felső tagozaton

  2019. október 7-én hétfőn került megrendezésre a Pályaorientációs nap. Az egésznapos rendezvény célja az volt, hogy segítse a diákokat a döntésképessé válásban, ezzel is növelve az esélyeiket arra, hogy tanulással vagy munkával kapcsolatos kérdéseikben a számukra legideálisabb megoldást tudják választani. Ismerkedjenek meg minél több szakmával, minél több információt szerezzenek egy-egy iskolatípusról, képzési formáról vagy szakmacsoportról.
  Bővebben...
 • 2 Mezei futóverseny körzeti döntő Békés

  Október 8-án népes csapattal vettünk részt Békésen, a sportpályán rendezett mezei futóverseny körzeti döntőjében. Tanulóink szép eredményeket értek el, több korosztályban is az élen végeztek, így bejutottak a megyei döntőbe.
  Bővebben...
 • 3 Három hetet meghaladó projekt a 4. évfolyamosok szemével

  Iskolánk 4. évfolyamos tanulói három hetet meghaladó projekten vettek részt szeptember 21-október 11. között. A tanulók kaptak egy projektigazolványt, amiben a három hét témája szerepelt, így tudták nyomon követni a projekt menetét.
  Bővebben...
 • 4 Intézményi Bozsik-program Mezőberény Körzet Őszi Grassroots Fesztivál Mezőberényben

  Október 15-én a sportpályán került sor a 2018/2019 tanév első, őszi Grassroots Fesztiváljára az Intézményi Bozsik-program keretében. A napsütéses időben, 22 intézményből, 60 csoport, közel ötszáz tanuló vett részt a rendezvényen.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

 Húsvéti játszóház

2019.04.04-én került sor iskolánkban az utolsó beiskolázási programunkra. Húsvéti játszóházba hívtuk a nagycsoportos gyerekeket, ahol az egyik tanító néni rögtön kisnyuszikká varázsolta őket. Már hagyománynak számít, hogy először a Művészeti Iskolánk zenetanárai és növendékei örvendeztetnek meg bennünket és kis vendégeinket produkcióikkal. Így történt ez most is.

Bővebben>>
Tavaszi kalandtúra ovisokkal

Beiskolázási programunk következő állomásaként 2019.03.21-én egy kalandtúrára hívtuk a nagycsoportos gyerekeket az iskolába. A hagyományainkhoz híven a zeneiskolás pedagógusok és tanítványaik alapozták meg a hangulatot. A köszöntő után egy angol számolós versike megtanulása következett. Ezután a gyerekek egy labirintusban kezdték a kalandozást, ahol állatok képeit kutatták fel nagy sikerrel.

Bővebben>>

 
Játékos foglalkozások az óvodákban, iskolában

Ahogy már több éve bevett gyakorlat iskolánkban, a februári időszakban ellátogatunk a Mezőberényi óvodákba, ahol egy játékos sportfoglakozás keretében ismerkedünk meg a nagycsoportba járó gyerekekkel. A korábbi évekhez hasonlóan Tóth Olivér mellett (aki a következő tanévben a sportiskolai osztályába jelentkező tanulóknak lesz a testnevelő tanár bácsija), Zsíros Péter tanár bácsival játszhattak a gyerekek.

Bővebben>>Bolondos farsang

2018.02.14-én került sor iskolánkban az újabb beiskolázási programra. Ez alkalommal vidám farsangi mulatságra hívtuk a nagycsoportos óvodás gyerekeket és szüleiket. A Művészeti iskola pedagógusai és diákjai vidám farsangi zenékkel, dalokkal kedveskedtek a gyerekeknek. Örömteli hangulatban telt a délután. Az ovisok önfeledten játszottak, énekeltek a tanító nénikkel.

Bővebben>>


Bővebben>>

. mai.mezobereny.hu