^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Köszöntöttük az Édesanyákat

  Tagintézményünkben május 8-án ünnepeltük az anyák napját. Tanulóink már hetekkel előtte versekkel, dalokkal, tánccal készültek erre a napra. A műsor után virággal és saját készítésű nyaklánccal ajándékozták meg anyukáikat, nagymamáikat. A megható pillanatok után süteménnyel kínálták a vendégeket.
  Bővebben...
 • 2 A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium záróhangversenye és képzőművészeti kiállítása

  Intézményünk alapfokú művészeti iskolás növendékei intézményünk hagyományait ápolva, záró hangversenyen, illetve képzőművészeti kiállításon mutatkoztak be az Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Kulturális Központban.
  Bővebben...
 • 3 Az Alapfokú Művészeti Iskola tanulója különdíjas Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság alkotói pályázatán

  Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság az idei évben is meghirdette alkotói pályázatát óvodások és iskolások részére. A pályázat célja az volt, hogy az óvodások és az iskolások a kreatív alkotásokon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát.
  Bővebben...
 • 4 Az Alapfokú Művészeti Iskola ajándékműsora anyák napja tiszteletére a szeretet jegyében

  A Mezőberényi Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat Idősek Otthonába az idei évben is ellátogattak diákjaink, Fejes Antal tanár úr vezetésével. Az Anyák Napja közeledtével minden esztendőben várva várt esemény ez a Juhász Gyula és a Puskin utcai otthon lakóinak életében.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

 Húsvéti játszóház

2019.04.04-én került sor iskolánkban az utolsó beiskolázási programunkra. Húsvéti játszóházba hívtuk a nagycsoportos gyerekeket, ahol az egyik tanító néni rögtön kisnyuszikká varázsolta őket. Már hagyománynak számít, hogy először a Művészeti Iskolánk zenetanárai és növendékei örvendeztetnek meg bennünket és kis vendégeinket produkcióikkal. Így történt ez most is.

Bővebben>>
Tavaszi kalandtúra ovisokkal

Beiskolázási programunk következő állomásaként 2019.03.21-én egy kalandtúrára hívtuk a nagycsoportos gyerekeket az iskolába. A hagyományainkhoz híven a zeneiskolás pedagógusok és tanítványaik alapozták meg a hangulatot. A köszöntő után egy angol számolós versike megtanulása következett. Ezután a gyerekek egy labirintusban kezdték a kalandozást, ahol állatok képeit kutatták fel nagy sikerrel.

Bővebben>>

 
Játékos foglalkozások az óvodákban, iskolában

Ahogy már több éve bevett gyakorlat iskolánkban, a februári időszakban ellátogatunk a Mezőberényi óvodákba, ahol egy játékos sportfoglakozás keretében ismerkedünk meg a nagycsoportba járó gyerekekkel. A korábbi évekhez hasonlóan Tóth Olivér mellett (aki a következő tanévben a sportiskolai osztályába jelentkező tanulóknak lesz a testnevelő tanár bácsija), Zsíros Péter tanár bácsival játszhattak a gyerekek.

Bővebben>>Bolondos farsang

2018.02.14-én került sor iskolánkban az újabb beiskolázási programra. Ez alkalommal vidám farsangi mulatságra hívtuk a nagycsoportos óvodás gyerekeket és szüleiket. A Művészeti iskola pedagógusai és diákjai vidám farsangi zenékkel, dalokkal kedveskedtek a gyerekeknek. Örömteli hangulatban telt a délután. Az ovisok önfeledten játszottak, énekeltek a tanító nénikkel.

Bővebben>>


Bővebben>>

. mai.mezobereny.hu