^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elballagtunk...

  Elballagtunk...
  Bővebben...
 • 2 Gyógypedagógus és tanító állás

  Gyulai Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium gyógypedagógus munkakör betöltésére.
  Bővebben...
 • 3 Összesített Versenyeredmények

  Összesített Versenyeredmények
  Bővebben...
 • 4 Szanazug Ifjúsági Tábor

  Iskolánk 5.a és 5.c osztályos tanulói 2019. június 24-én indultak az EFOP-3.3.5-17-2017-00041 Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő Iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítása a Gyulai Tankerületi Központnál című pályázat jóvoltából a Szanazugi Ifjúsági Táborba.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

 Húsvéti játszóház

2019.04.04-én került sor iskolánkban az utolsó beiskolázási programunkra. Húsvéti játszóházba hívtuk a nagycsoportos gyerekeket, ahol az egyik tanító néni rögtön kisnyuszikká varázsolta őket. Már hagyománynak számít, hogy először a Művészeti Iskolánk zenetanárai és növendékei örvendeztetnek meg bennünket és kis vendégeinket produkcióikkal. Így történt ez most is.

Bővebben>>
Tavaszi kalandtúra ovisokkal

Beiskolázási programunk következő állomásaként 2019.03.21-én egy kalandtúrára hívtuk a nagycsoportos gyerekeket az iskolába. A hagyományainkhoz híven a zeneiskolás pedagógusok és tanítványaik alapozták meg a hangulatot. A köszöntő után egy angol számolós versike megtanulása következett. Ezután a gyerekek egy labirintusban kezdték a kalandozást, ahol állatok képeit kutatták fel nagy sikerrel.

Bővebben>>

 
Játékos foglalkozások az óvodákban, iskolában

Ahogy már több éve bevett gyakorlat iskolánkban, a februári időszakban ellátogatunk a Mezőberényi óvodákba, ahol egy játékos sportfoglakozás keretében ismerkedünk meg a nagycsoportba járó gyerekekkel. A korábbi évekhez hasonlóan Tóth Olivér mellett (aki a következő tanévben a sportiskolai osztályába jelentkező tanulóknak lesz a testnevelő tanár bácsija), Zsíros Péter tanár bácsival játszhattak a gyerekek.

Bővebben>>Bolondos farsang

2018.02.14-én került sor iskolánkban az újabb beiskolázási programra. Ez alkalommal vidám farsangi mulatságra hívtuk a nagycsoportos óvodás gyerekeket és szüleiket. A Művészeti iskola pedagógusai és diákjai vidám farsangi zenékkel, dalokkal kedveskedtek a gyerekeknek. Örömteli hangulatban telt a délután. Az ovisok önfeledten játszottak, énekeltek a tanító nénikkel.

Bővebben>>


Bővebben>>

. mai.mezobereny.hu