^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

  • 1 Gyermekgála

    2024. április végén került megrendezésre iskolánk gyermekgálája az Orlai házban, ahol bemutatkoztak alsó- és felső tagozatos tanulóink, valamint a Művészeti Tagintézményünk növendékei is. Verseken, táncokon és a zenén keresztül mutatták be a gyerekek ügyességüket, felkészültségüket, sokoldalúságukat.
    Bővebben...
  • 2 Fenntarthatósági Témahét 3-4. évfolyam

    Ebben a tanévben is kapcsolódtunk a Fenntarthatósági Témahét programsorozatához. Több projektből választhattak a tanító nénik. Figyelembe vették a gyerekek érdeklődését, tanulmányaikat, megerősítendő tudásukat. Tanórákon, szakkörökön és napköziben is több figyelmet fordítottuk ezen a héten a tudatos környezetvédelemre.
    Bővebben...
  • 3 Színházi élmény

    A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium tanulói 2024. május 9-én Diótörő bérletük harmadik – egyben utolsó – előadására, a Békéscsabai Jókai Színházba látogattak. A holdbeli csónakos, Weöres Sándor mesejátéka egy kalandos történet a boldogságkeresésről, mely a gyerekek nyelvén a csodák világába kalauzolja a nézőt.
    Bővebben...
  • 4 „Kertész leszek, fát nevelek…” Digitális témahét a 2.c osztályban

    Azzal kezdtük a hetet, hogy meghallgattuk Koncz Zsuzsa dalát, amely nagyon megindította a gyerekeket. Életkoruknak megfelelően, természetesen ők azt hallották ki a szövegből, hogy meg kell mentenünk a Földünket, és azon kezdtek el ötletelni, hogy mi mit tehetünk ezért. Arra jutottunk, hogy a héten kertészkedni fogunk….
    Bővebben...
  • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

    A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
    Bővebben...

TORNÁSZAINK SIKEREI

2023. január 20-án került megrendezésre a mezőberényi Martinovics utcai tornateremben a Magyar Diáksport Szövetség által meghirdetett Diákolimpia körzeti döntője, ahol a Mezőberényi Malom-Fitness DSE tornászai is képviselték általános iskolánkat.

A tornászok olyan szakmai zsűri előtt mérettették meg magukat, mint Zsilinszki Tünde junior Európa-bajnok tornász és nemzetközi pontozóbíró, Hajtman Erika, testnevelő, a békéscsabai Aerofit DSE vezetője.

 Eredményeink Torna „B” kategóriában:

1. korcsoport (egyéni összetett eredmények):

1-2. hely (holtverseny): Bereczki Lora 1. c

5. hely: Plavecz Gréta Katalin 2. c

13. hely: Kreisz Adrienn  1. c

 

2. korcsoport (csapat):

2. hely: Somlyai Hanna 5. a , Szűcs Réka Gabriella 3. c, Tánczos Panna Edit 3.c, Vágvölgyi Fruzsina Léna 3. c

 

2. korcsoport (egyéni összetett eredmények):

3-4. hely (holtverseny):  Vágvölgyi Fruzsina Léna 3. c

5. hely: Tánczos Panna Edit 3. c

7-8. hely (holtverseny):  Somlyai Hanna 5. a

11. hely: Szűcs Réka Gabriella 3. c

 

3. korcsoport (egyéni összetett eredmények):

1. hely: Bereczki Norina 5. c

5. hely: Tánczos Liza 5. a

Nagyon szép eredmények születtek, büszkék vagyunk tanítványaink teljesítményére! A továbbjutott versenyzők a megyei döntőn is megmérettetik magukat, melyhez sok sikert kívánunk!

 

Kecskeméti Ildikó

. mai.mezobereny.hu