^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Összesített Versenyeredmények 2017-2018. tanév

  Összesített Versenyeredmények 2017-2018. tanév
  Bővebben...
 • 2 Sulikézi Fesztivál Balatonbogláron

  A Kézilabda az Iskolában program keretében, iskolánk alsó tagozatos lánykézilabdázó tanulói ebben a tanévben harmadik alkalommal vettek részt Sulikézi Fesztiválon. A záró fordulót Balatonbogláron a Nemzeti Kézilabda Akadémián rendezték június 16-18. között.
  Bővebben...
 • 3 Zánkai nyaralás

  Június 17-től 22-ig az 5.c osztály tanulói az Erzsébet tábor keretében Zánkán töltöttek el 6 csodás napot. Számtalan lehetőségünk volt a szabadidő hasznos eltöltésére. Tábori olimpia, falmászás, sárkányhajózás, sétahajózás, vetélkedők, éjszakai akadályverseny…. és nem utolsó sorban a balatoni fürdőzés.
  Bővebben...
 • 4 Iskolánkban járt a Mobidik

  A júniusi vakációvárás időszakában rendhagyó esemény történt intézményünkben. Tizenegyedikén délután hat órakor megérkezett az iskola udvarára a Mobidik. A Mobidik – Mobil Digitális Iskola egy jól felszerelt digitális, a 21. század tantermének berendezett speciális irodakonténer.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Bolondos farsang

Iskolánk újabb beiskolázási programjára 2018. 02.09-én került sor, amikor a nagycsoportos óvodás gyermekeket vártuk kísérőikkel együtt egy vidám farsangi délutánra.

Nagy örömünkre több gyermek is jelmezben érkezett. A köszöntő után a program egy meglepetés vendég érkezésével kezdődött. A tél elűzését és a tavasz előcsalogatását Jancsi bohóc kezdte egy vidám versikével, majd a kis ovisokkal közösen egy dallal és tánccal alapozták meg a jó hangulatot a tanító nénikkel együtt.

Ezután érdekes helyekre vitte a gyerekeket Jancsi bohóc. A farsang jegyében ismerkedtek a tanulói laptopokkal, ahol puzzle-t raktak ki. Egy német mondóka alapján festettek, a digitális táblán pedig memória kártyákkal játszhattak. Peti bohóccal kipróbálhatták a szórakoztató szivárványos ejtőernyőt, majd kalapot és szemüveget készíthettek és díszíthettek, és egy angol dalra táncolhattak is.

A mókázást a résztvevők egy hamisítatlan farsangi „tevékenységgel”, a közös fánkevéssel koronázták meg.

Újra sikerült jó kedvet varázsolnunk a kis gyermekarcokra. Önfeledten játszottak, szórakoztak és vidámságuk a felnőttekre is átragadt.

Köszönjük a Szülőknek, hogy elhozták gyermekeiket erre a programunkra és lehetővé tették az ismerkedést és a közös játékot. Külön köszönjük Tánczos Imrének a finom fánkot!

Köszönöm Munkatársaim odaadó munkáját, amivel ismét sikerült örömteli órákat szerezni a gyerekeknek.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Hoffmann Sándorné

intézményvezető-helyettes

. mai.mezobereny.hu