^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

  • 1 Gyermekgála

    2024. április végén került megrendezésre iskolánk gyermekgálája az Orlai házban, ahol bemutatkoztak alsó- és felső tagozatos tanulóink, valamint a Művészeti Tagintézményünk növendékei is. Verseken, táncokon és a zenén keresztül mutatták be a gyerekek ügyességüket, felkészültségüket, sokoldalúságukat.
    Bővebben...
  • 2 Fenntarthatósági Témahét 3-4. évfolyam

    Ebben a tanévben is kapcsolódtunk a Fenntarthatósági Témahét programsorozatához. Több projektből választhattak a tanító nénik. Figyelembe vették a gyerekek érdeklődését, tanulmányaikat, megerősítendő tudásukat. Tanórákon, szakkörökön és napköziben is több figyelmet fordítottuk ezen a héten a tudatos környezetvédelemre.
    Bővebben...
  • 3 Színházi élmény

    A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium tanulói 2024. május 9-én Diótörő bérletük harmadik – egyben utolsó – előadására, a Békéscsabai Jókai Színházba látogattak. A holdbeli csónakos, Weöres Sándor mesejátéka egy kalandos történet a boldogságkeresésről, mely a gyerekek nyelvén a csodák világába kalauzolja a nézőt.
    Bővebben...
  • 4 „Kertész leszek, fát nevelek…” Digitális témahét a 2.c osztályban

    Azzal kezdtük a hetet, hogy meghallgattuk Koncz Zsuzsa dalát, amely nagyon megindította a gyerekeket. Életkoruknak megfelelően, természetesen ők azt hallották ki a szövegből, hogy meg kell mentenünk a Földünket, és azon kezdtek el ötletelni, hogy mi mit tehetünk ezért. Arra jutottunk, hogy a héten kertészkedni fogunk….
    Bővebben...
  • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

    A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
    Bővebben...

Mezőberényi sikerek a Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokságon

Az elmúlt hétvégén, 2020. október 3-4-én zajlott a Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokság (serdülő, kölyök, gyermek) Győrben, ahol a nyáriasan meleg, szeles idő sem tántorította el a nagy létszámú futamokban indulókat. 77 kajak-kenu egyesület, közel 1500 versenyzője állt rajthoz 58 futamban.

A KSI Gyomaendrőd versenyeredményei: 3 Magyar Bajnoki cím (2 egyéniben, 1 párosban), 1 ezüstérem,  2 bronzérem, 1 fő ért el 4. helyezést és 1 fő 5. helyezést. A KSI a 3. helyen végzett az összpontszámok tekintetében.

A Mezőberényi Általános Iskola két tanulója is részt vett a nagyszabású versenyen.

Konyecsni Milán U13 MK1 10 km-es távon 1. helyezést ért el, és ezzel az idén háromszoros magyar bajnok lett (A szeptemberi országos bajnokságon 2000 méteren, egyéniben és 3X200 méteres váltóban is első lett gyomaendrődi csapattársaival).

Tóth Kinga U12 MK1 5 km-es távon 14. helyezést ért el.

Ezzel a bajnoksággal véget ért az idei furcsa versenyszezon, amely két hónapos csúszással indult a vírushelyzet miatt. A KSI Gyomaendrőd versenyzői azonban végig helytálltak, és sorra zsebelték be a dobogós helyezéseket.

Milán utolsó szezonját evezte mini kajakban és minden megmérettetésen győztesként, a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Már a nyár folyamán többször átült Kingával együtt a hagyományos kajakba, és a jövő évtől már a K-sok mezőnyét erősítik ők is, mint idősebb csapattársaik.

A fiatalok novembertől megkezdik a téli alapozó időszakot, várhatóan az uszodában és a konditeremben.

Kovácsné Kozma Diána és Kovács Gábor

     edzők

 

 

 

 

. mai.mezobereny.hu