^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Tél Évszaknap

A Tél évszaknapot december 6-án tartottuk iskolánkban.

A gyerekek reggel izgatottan érkeztek az iskolába, minden évfolyam – a szokásoknak megfelelően – más-más színű pólóban. A járványhelyzet egy kicsit felülírta az eddigi hagyományainkat. Az osztályok a saját tantermükben, osztálykeretben hangolódtak – télapó dalokat énekeltek – az érdekesnek ígérkező programokra. Az első órában az alsó tagozat énekkara az iskolarádión keresztül, a 4. c osztály pedig egy kis ünnepi műsorral ajándékozta meg társait, az internet segítségével. A műsor iskolánk honlapján is megtekinthető az érdeklődők számára. Míg az osztályok a műsort nézték, hallgatták, addig megérkezett a Mikulás ajándéka is, amelyet az osztálytermek ajtajánál helyezett el, nagy meglepetést okozva minden gyermeknek.

A nap folyamán megismerkedtünk az adventi ünnepkör hagyományaival. A kézműves foglalkozások keretében készültek télapók, piros csizmák, ablakdíszek, karácsonyfadíszek, rénszarvasok. Hallgattunk mikulás- és karácsonyi dalokat, meséket.

Ismét egy jól sikerült, élményteli napot sikerült szerezni tanítványainknak.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

   Kisné Bartalus Anikó

tanító néni

. mai.mezobereny.hu