^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 DSD I szóbeli nyelvvizsga

  Ismét sikeres vizsganapot tudhatunk magunk mögött! Ebben a tanévben 10 nyolcadik osztályos tanuló vállalta a megmérettetést, közülük nyolcan sikeresen vizsgáztak. A német anyanyelvű Nemeth Christina vizsgaelnök sok területre kiterjedő kérdései alaposan próbára tették diákjaink tudását.
  Bővebben...
 • 2 XIX. Matematikaverseny

  A Mezőberényi Általános Iskolában a tavasszal együtt újból beköszöntött a matematikaversenyek időszaka. Intézményünk számára ennek csúcspontját jelentette a XIX. Matematikaverseny. A verseny előkészítésekor nagy hangsúlyt fektettünk a feladatsorok összeállítására. Ennek a feladatnak alkotó megvalósítója Vrbovszki Beáta, Vörösváczki Józsefné és Bereczkiné Éber Ildikó matematikatanárok voltak.
  Bővebben...
 • 3 Boldogságóra 8.

  Áprilisban a boldogságórán „A három kiscsibe” című belga népmesét olvastam fel a gyerekeknek. Majd beszélgettünk a megoldásokról, a szereplőkről, az azokat ért sérelmekről és a megbocsátásról. Megosztottunk néhány hasonló élményt egymással.
  Bővebben...
 • 4 Húsvétra hangolódva

  A Bélmegyeri Tagintézményben a tavaszi szünetet megelőző utolsó tanítási nap a húsvétról szólt. Tanultunk locsolóverseket, énekeltünk a húsvéttal és a tavaszvárással kapcsolatos dalokat, összegyűjtöttük az ünnep hagyományos ételeit. A tojások nagyságát különböző méretű madártojásokkal szemléltettük.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Kick-boksz sikerek

2017. december 3-án az I. Kabai Meteorit Next Generation  4FIGHT Kick-boksz Bajnokságon Barnai Adrián 5.c osztályos tanuló Gyakorló küzdelemben light contactban  2. helyezést ért el. A POINT-FIGHTING Kadet 1 fiú kategóriában Guti Sándor 4.d osztályos tanuló 3. helyezést ért el.

Bővebben>>


Guti Sándor - Nádudvar Kupa Kick-Box eredménye

Bővebben>>


Hajdú Szilárd - Nádudvar Kupa Kick-Box eredménye

Bővebben>>


Lakatos Erik - Nádudvar Kupa Kick-Box eredménye

Bővebben>>


Guti Sándor oszágos Kick-box sikere

Bővebben>>


Kick-box sikerek  

Bővebben>>


 

Guti Sándor újabb sikere

 

Bővebben>>


Lakatos Erik újabb sikere

Bővebben>>


Guti Sándor Kick-Box eredményei

Bővebben>>


Lakatos Erik Kick-Box eredmenyei

Bővebben>>

 


Táncverseny eredmények

Bővebben>>

. mai.mezobereny.hu