^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 Tanévzáró

  Iskolánkban 2024. június 26-án a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2023/2024-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyveket a Gyulai Tankerületi Központ biztosította. Az idei tanévben 27 első osztályos tanuló kiváló tanulmányi előmenetelről szóló bizonyítványt kapott.
  Bővebben...
 • 3 Iskolai sportnap

  2024.június 19-én rendezte iskolánk a hagyományos, egész iskolát megmozgató év végi sportnapot. Iskolánk alsó tagozatos tanulói két csoportban - az1-2. és a 3-4. osztályosok külön - ezen a napon, egy sportfesztiválon vettek részt. A fesztiválon tíz különböző állomáson, játékos és sport feladatokkal találkoztak a gyerekek. A gyakorlatok között akadtak különféle labdajátékok, lufis ügyességi pálya, nyári játékok, mint például frízbe vagy tollaslabda, de megjelentek a logikai képesség fejlesztő feladatok is.
  Bővebben...
 • 4 Szerenád 2024.

  2024. június 20-án tartottuk a 8. évfolyam hagyományos szerenádját. Az ünnepségen az osztályok változatos műsorokkal készültek, így köszönve el tanáraiktól. Volt társastánc és néptánc bemutató, ének, illetve köszöntő. A szerenád fényét emelte, hogy minden osztály külön is énekelt a tanáraiknak.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

elet-Magyarország FitKid Kupa

A Phoenix Fitness (Szeged) szervezésében Mórahalmon került megrendezésre a III. osztály Kelet-Magyarország FitKid Kupa, ahol 1. a korcsoportban az 1. helyen végzett Plavecz Kinga, 1.c2 osztályos tanuló.

Bővebben>>


FitKid országos diákolimpia döntő

A FitKid országos diákolimpia döntője Cegléden került megrendezésre, ahol iskolánkat két tanuló képviselhette. A kategóriában Bereczki Lora 3. helyen, B kategóriában Vágvölgyi Fruzsina 5. helyen végzett. Mindketten a Mezőberényi Malom-Fitness DSE versenyzői.

Bővebben>>


Tornászok Szentesen

A Mezőberényi Malom-Fitness DSE meghívást kapott Szentesre, az V. Szentes Kupára, melyet a Flikk KSE rendezett. Ezen a versenyen szertorna gyakorlatokat mutattak be a versenyzők.

Bővebben>>


TORNÁSZ EREDMÉNYEK

2024. április 13-án és 14-én Hódmezővásárhely adott otthont a két napos I. és II. osztály Európa Kupa Kvalifikációs FitKid versenynek, ahol a Mezőberényi Malom-Fitness DSE versenyzői először indultak 1. osztály kategóriában.

Bővebben>>


TORNÁSZOK DIÁKOLIMPIAI SIKERE

2024. február 23-án Kecskemét adott otthont a Torna diákolimpia országos elődöntőjének, melyen két diákunk képviseltette magát, akik a Mezőberényi Malom-Fitness DSE igazolt versenyzői. Bereczki Lora 2. c osztályos tanuló 4-7. helyezettként (holtversenyben) jutott tovább az országos döntőbe.

Bővebben>>


TSK Kupa Asztalitenisz Verseny

Az ATSK Szeged Sportegyesület, a Dél-Alföldi régió, illetve a Határon átnyúló kapcsolatok ápolása jegyében rendezett Asztalitenisz Versenyt Szegeden, melyen külföldi versenyzők is indulhattak. A vajdasági és a romániai klubok mellett, a Dél-alföldi régió, illetve a magyar egyesületek versenyzői is képviseltették magukat.

Bővebben>>


TORNÁSZ SIKEREK

Október első hétvégéjén került megrendezésre a Fit-Kid 1-2. osztály versenye, amely egyben felkészülési verseny is volt a novemberi Európa Kupa és Open versenyre. A Mezőberényi Malom-Fitness DSE színeiben talajra lépett iskolánk három tanulója is.

Bővebben>>


FIT-KID DANCE VERSENY

2023. október 07-én Békéscsabán került megrendezésre az Országos Fit-Kid Dance A és B verseny. Kezdő gyerekek versenyeztek, akik nagyon szépen helyt álltak a népes mezőnyben!

Bővebben>>


Kick-boksz sikerek

2017. december 3-án az I. Kabai Meteorit Next Generation  4FIGHT Kick-boksz Bajnokságon Barnai Adrián 5.c osztályos tanuló Gyakorló küzdelemben light contactban  2. helyezést ért el. A POINT-FIGHTING Kadet 1 fiú kategóriában Guti Sándor 4.d osztályos tanuló 3. helyezést ért el.

Bővebben>>


Guti Sándor - Nádudvar Kupa Kick-Box eredménye

Bővebben>>


Hajdú Szilárd - Nádudvar Kupa Kick-Box eredménye

Bővebben>>


Lakatos Erik - Nádudvar Kupa Kick-Box eredménye

Bővebben>>


Guti Sándor oszágos Kick-box sikere

Bővebben>>


Kick-box sikerek  

Bővebben>>


 

Guti Sándor újabb sikere

 

Bővebben>>


Lakatos Erik újabb sikere

Bővebben>>


Guti Sándor Kick-Box eredményei

Bővebben>>


Lakatos Erik Kick-Box eredmenyei

Bővebben>>

 


Táncverseny eredmények

Bővebben>>

. mai.mezobereny.hu