^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 DSD I szóbeli nyelvvizsga

  Ismét sikeres vizsganapot tudhatunk magunk mögött! Ebben a tanévben 10 nyolcadik osztályos tanuló vállalta a megmérettetést, közülük nyolcan sikeresen vizsgáztak. A német anyanyelvű Nemeth Christina vizsgaelnök sok területre kiterjedő kérdései alaposan próbára tették diákjaink tudását.
  Bővebben...
 • 2 XIX. Matematikaverseny

  A Mezőberényi Általános Iskolában a tavasszal együtt újból beköszöntött a matematikaversenyek időszaka. Intézményünk számára ennek csúcspontját jelentette a XIX. Matematikaverseny. A verseny előkészítésekor nagy hangsúlyt fektettünk a feladatsorok összeállítására. Ennek a feladatnak alkotó megvalósítója Vrbovszki Beáta, Vörösváczki Józsefné és Bereczkiné Éber Ildikó matematikatanárok voltak.
  Bővebben...
 • 3 Boldogságóra 8.

  Áprilisban a boldogságórán „A három kiscsibe” című belga népmesét olvastam fel a gyerekeknek. Majd beszélgettünk a megoldásokról, a szereplőkről, az azokat ért sérelmekről és a megbocsátásról. Megosztottunk néhány hasonló élményt egymással.
  Bővebben...
 • 4 Húsvétra hangolódva

  A Bélmegyeri Tagintézményben a tavaszi szünetet megelőző utolsó tanítási nap a húsvétról szólt. Tanultunk locsolóverseket, énekeltünk a húsvéttal és a tavaszvárással kapcsolatos dalokat, összegyűjtöttük az ünnep hagyományos ételeit. A tojások nagyságát különböző méretű madártojásokkal szemléltettük.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

. mai.mezobereny.hu