^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Kellemeset a hasznossal!

Kupak- és elemgyűjtés az alsó tagozaton

A Mezőberényi Általános Iskola 1-4. évfolyamos tanulói számára Kupakgyűjtési akciót szerveztünk.

Szorgalmas gyűjtögetésbe kezdtek a gyerekek a szüleikkel együtt, amelynek az eredménye az lett, hogy rövid idő alatt hatalmas gyűjteményünk keletkezett. Az 1.c osztállyal útnak indultunk a városi gyűjtőhöz, ahol elhelyeztük a sok kupakot.

Megnéztük a Városháza előtti karácsonyfát is, a szánt, majd az ünnepi díszbe öltözött fenyőfákat a téren. Az adventi koszorúnál közösen elénekeltünk az Adventi hírnök című dalt. Utolsó állomásunk a templomnál lévő betlehemes volt.

Remekül éreztük magunkat! Nem csak azért, mert egy kellemes sétában volt részünk, hanem azért is, hogy ismét tettünk egy lépést környezetünk tisztaságának megóvásáért.

Nagyon szépen köszönjük a Szülőknek is a segítséget!

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Geréd Erzsébet, tanító

. mai.mezobereny.hu