^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

HAPPY-hét a 3-4. osztályban

A HAPPY-hét az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI), óvodákban és iskolákban évente meghirdetett, a víz világnapjához (márc.22.) kapcsolódó vízfogyasztást népszerűsítő programja.

A program fő célja az ásványvízbevitel növelése, ezzel párhuzamosan a cukros, szénsavas üdítők fogyasztásának csökkentése.

Egy héten keresztül mindennap – a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelő, változatos feladatokon keresztül, meghívott előadó segítségével hívtuk fel a tanulók figyelmét a víz élettani jelentőségére. Előadónk, egy kedves szülő, Tóth-Valentinyi Ágnes volt. Hangsúlyoztuk, hogy napi 2 liter folyadék szükséges a fizikai és szellemi egészség megőrzéséhez, hogy az ivóvíz nagy kincs, és hogy vigyáznunk kell Földünk ivóvízkészletére.

Bízunk benne, hogy idővel elérjük célunkat, és a gyerekek számára oly vonzó cukros üdítők és energiaitalok helyett a jövőben egyre többször kerül a kulacsokba, csapvíz, ásványvíz, esetleg frissen facsart gyümölcslé.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Szentkutiné Ollé Ágnes

munkaközösség-vezető

 

. mai.mezobereny.hu