^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 “Tartsd körforgásban!”

  Eszenyi Gergő Noel 8.a-c osztályos tanuló 2. helyezést ért el a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett “Tartsd körforgásban!” című kárpát-medencei pályázaton. A hivatalos díjátadóra az Alapértékek Nonprofit Kft. által szervezett AlmaZöld évzáró rendezvényen került sor, ahol átadták a díjakat azoknak a hazai és határon túli diákoknak, tanároknak és iskoláknak, akik az idei Témahét során meghirdetett pályázatokon, versenyeken dobogós helyezést értek el.
  Bővebben...
 • 3 Tavasz kupa 2024

  Iskolánk május 29-én szervezte meg a hagyományos Tavasz kupa kézilabda tornát. A korábbi évek szokásainak megfelelően, ezúttal is két korcsoport számára (III. és IV. korcsoportban) hirdettük meg a versenyt. Mindkét korcsoportban három-három csapat küzdött meg egymással.
  Bővebben...
 • 4 A nemzeti összetartozás napja

  Június 4. a nemzeti összetartozás napja, a trianoni békediktátum megkötésének 104. évforduló napjára emlékeztünk. Iskolánk minden évben méltó módon megemlékezik a történelmi eseményekről. 1920. június 4-én a győztes nagyhatalmak Párizsban aláírták a trianoni békeszerződést, amely Magyarország számára rendkívüli veszteségeket, soha begyógyulni nem tudó sebeket okozott.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Reális Bronzérem

A Békés Megyei Diáksport Szövetség 2022. április 5-én kedden rendezte meg iskolánkban a III. korcsoportos fiú Kosárlabda Diákolimpia Megyei Döntőjét. A békéscsabai Lencsési Általános Iskola és a békési Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola, Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola csapatai mellett iskolánk csapatának részvételével. Az esemény komoly téttel bírt, hiszen ebben az évben, ebben a korcsoportban az országos döntőnek is a mi iskolánk ad otthont, és a versenykiírás szerint a házigazda megye bajnoka automatikusan bejut a 8 csapatos országos döntőbe. A körmérkőzéses lebonyolítás (mindenki játszott mindenkivel) során a békéscsabai csapat könnyedén nyerte meg mindhárom mérkőzését és teljesen megérdemelten jutott az országos döntőbe, melyhez sok sikert kívánunk nekik. Az ezüstérem sorsa egy izgalmas, közönségszórakoztató mérkőzésen dőlt el a Békés javára a mi fiainkkal szemben. Csapatunk harmadik helyezése ezzel együtt reálisnak mondható, annál is inkább, mert mindenki maximálisat nyújtott a tudásához mérten, és becsületesen végig küzdötte mindhárom mérkőzését. Öröm volt közel 20 év után újra „városi rangadót” látni kosaras diákjaink között, annál is inkább, mert egy nagyon jó hangulatú sportszerű mérkőzés volt, melyet az utolsó negyedben sikerült a magunk javára fordítani.

A csapat tagjai: Szabó Lőrinc Zalán (4.c), Fekete Enrikó Dávid (4.d), Balta Roland Tóth Máté, Czirbuly Tamás (5.c), Jenei Hunor Antal, Miklovicz Áron, Plavecz Máté, Sándor Ábel, Torma Dániel (6.c), Biró Gergő (7.c)

Felkészítő: Zsíros Gábor

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Zsíros Gábor

testnevelő-edző

. mai.mezobereny.hu