^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Húsvéti játszóház az ovisokkal

Beiskolázási programunkat „Nyuszi ül a fűben” elnevezésű rendezvényünkkel folytattuk a Húsvét jegyében.

A kellemes hangulatot zeneiskolás pedagógusaink és diákjaik alapozták meg zenéjükkel, közben az ovisok önfeledten játszottak a tanító nénikkel.

A jókedv a kézműveskedés és a mozgásos játék során is megmaradt.

Ezen a délutánon a gyerekeknek lehetőségük volt különböző hangszerekkel megismerkedni közelebbről is. Kíváncsian fogták és szólaltatták meg a hegedűt, a gordonkát, a furulyát. A zongorát is lelkesen próbálták ki.

Ismét egy kellemes délutánt töltöttünk az ovisokkal. Bízom benne, hogy sikerült felkelteni az érdeklődésüket a zenetanulás iránt is.

Amíg a gyerekek játszottak, szüleik az intézmény vezetőségével és a leendő elsős tanító nénikkel kötetlenül beszélgettek az iskolánkban folyó munkáról, programokról, lehetőségekről.

Köszönöm a Szülőknek, hogy elhozták gyermekeiket erre a rendezvényünkre is, hiszen valamennyiünknek az a célja, hogy a leendő elsős gyermekeknek gördülékenyebbé tegyük az iskolába lépést.

Köszönöm a rendezvényben részt vevő valamennyi Munkatársamnak a lelkes közreműködését, segítségét.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Hoffmann Sándorné

intézményvezető-helyettes

 

. mai.mezobereny.hu