^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Sikeres szereplés a HUNGARIKUM vetélkedő országos döntőjében

  A lakiteleki Népfőiskola - a Magyar Országgyűlés és a Hungarikum Bizottság - HUNGARIKUMOK, ÉRTÉKEK, KINCSEK, KÖZÖSSÉGEK A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN címmel hirdette meg vetélkedőjét a hungarikum mozgalom népszerűsítése, valamint nemzeti értékeink megismertetése érdekében. Iskolánkból a 7. a-c osztály három tanulója: Eszenyi Gergő Noel, Jenei Hunor Antal és Varga Áron, valamint osztályfőnökük Tóth Olivér alkotta Négyes HÁGO csapat jelentkezett a 2022-ben induló versenyre.
  Bővebben...
 • 2 Ezüstérmes a lány kosárlabda csapat

  A Békés Megyei Diáksport Egyesület 2023. 03.08-án, szerdán rendezte a lány kosárlabda IV. korcsoportos vármegyei döntőjét. Az eseménynek a Molnár Miklós Sportcsarnok adott otthont. Idén ebben a korosztályban 4 csapat mérette meg magát szűkebb hazánkban.
  Bővebben...
 • 3 Megemlékezés 1848. március 15-ről

  Iskolánk méltó ünnep keretében az OPSKMM színháztermében emlékezett meg ezekről a jeles eseményekről 2023. március 14-én délelőtt tanulóink és kollégáink előtt, majd 17.00 órakor a városi rendezvényen. A műsort csokorba fonva, színes, változatos előadásokkal díszítettem, ami méltó emléket állított hőseinknek.
  Bővebben...
 • 4 Három korcsoportban mérték össze tudásukat a Szépolvasó versenyen az alsó tagozatosok

  2023. február 22-én rendezte a hagyományos, Szépolvasási versenyt iskolánk a második, harmadik -és negyedik osztályos tanulók részére. A verseny célja az olvasás iránti érdeklődés felkeltése, az olvasás, mint élmény átéreztetése, hagyományápolás.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

ROMA KULTÚRTÖRTÉNETI VETÉLKEDŐ

„Vállaltam olyan csodadolgot, amire senkise kért,
Énekelek melegebb fényű romlatlan csillagokért.”

(Dinnyés József daltulajdonos)

Iskolánkat képviselve a Roma Kapcsolatokért Felelős Kormánybiztos felhívására „Mberényiromák” néven csapatot indítottunk a roma kultúrtörténeti vetélkedőn, melyet a magyarországi és külhoni diákok számára hirdettek meg. A 4 fordulóból álló vetélkedősorozatban betekintést nyerhetünk a romák magyarországi történelmébe, hagyományaiba, művészi alkotásaiba, a gasztronómia rejtelmeibe.

Bízunk benne, hogy sikeresen vesszük az akadályokat, s méltón képviseljük az intézményünket, hiszen szuper csapat vagyunk.

A csapat tagjai: Farkas Jázmin 7.e

Suki Mirella 7.e

Mészáros Milán 7.c

Rácz Rómeó 7.c

A csapat vezetője: Kovács Annamária – fejlesztő pedagógus

T'aven baxtale savorazhene!

 

A vetélkedő hivatalos honlapja: www.romavetelkedo.hu

. mai.mezobereny.hu