^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Petőfi szavalóverseny

Hosszas várakozás után, 2022. április 27-én megrendeztük iskolánk alsó tagozatos tanulói körében a szavalóversenyt. A tanulók két korcsoportban mérhették össze tehetségüket. Kis diákjaink a korábbi versenyekhez hasonlóan egy kötelező és egy szabadon választható verssel készültek. A kötelező verseket Petőfi Sándor művei közül választottuk ki, melyet a tanulók példaértékűen elsajátítottak. A délután rendkívül értékesen telt el, hisz a diákok sokat tanulhattak egymástól. Többen megcsillogtathatták előadói tehetségüket, amit a jövőben is tudnak kamatoztatni. A verseny végén a zsűri tagjai nehezen hozták meg a döntésüket, hisz nagyon sok jó szavalatot hallottak. A versmondó gyerekek nevében szeretném megköszönni a felkészítő tanító néniknek a remek munkát. A szülőknek pedig köszönjük, hogy támogatták, bíztatták gyermekeiket. A legjobb szavalók könyvjutalomban részesültek.

Helyezettek az 1-2. évfolyamon:

 1. helyezett: Domoki Dávid 2. c
 2. helyezett: Hangrád Zalán Ármin 1. a
 3. helyezett: Plavecz Gréta Katalin 1. c

Különdíjas: Fábián Lili 1.a

Helyezettek az 3-4. évfolyamon:

 1. helyezett: Markos Annamária 3. a
 2. helyezett: Török Nelli 4. c
 3. helyezett: Mohácsi Richárd Nikolasz 3.d

Különdíjas: Papp Szilvia 3. b

 

Jövőre is szeretettel várjuk a lelkes versenyzőket!

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Várhegyiné Braun Anita

        tanító néni

. mai.mezobereny.hu