^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Madárbarát - Ökomanók

A környezet szakkör tagjai a hideg beköszöntével fontos feladatuknak tekintik a madárvédelmet is. A gyerekek kutató munkát végeztek, hogy hogyan segíthetnének az itt telelő cinegéken, a szajkókon, a rigókon, a pintyeken, a zöldikéken stb.. Végül elhatározták, hogy az újrahasznosítás szellemében madáretetőket készítenek PET palackokból és természetesen madármenüről is gondoskodnak. Számos fajnak segítve így átvészelni a télies és táplálékban szűkösebb időszakot.

Marhafaggyúból és kevert magvakból összeállított, házi készítésű madárkalácsok, rendkívül mutatóssá sikeredtek, s remélhetőleg az etetőkbe betérő kis szárnyasoknak is ínyére lesz a sokféle ízű és formájú finomság.

A tanulók nagyon ügyesen vették ki a részüket a rájuk háruló feladatokból és szeretettel készítették, s helyezték el a különleges ajánlattal megnyíló madáréttermeket!

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Csávás Adél

Szakkörvezető

. mai.mezobereny.hu