^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 TORNÁSZAINK SIKEREI

  2023. január 20-án került megrendezésre a mezőberényi Martinovics utcai tornateremben a Magyar Diáksport Szövetség által meghirdetett Diákolimpia körzeti döntője, ahol a Mezőberényi Malom-Fitness DSE tornászai is képviselték általános iskolánkat.
  Bővebben...
 • 2 Szavalóverseny Bélmegyeren

  2023. január 26-án szavalóversenyt rendeztünk a bélmegyeri kisiskolások részére. A versennyel Petőfi Sándor születésének 200. és a magyar kultúra napjának 34. évfordulójára emlékeztünk. Ezen a napon iskolánk valamennyi tanulója elszavalta megtanult versét, melyek többségé kortárs költőink költeménye volt.
  Bővebben...
 • 3 Boldogságóra

  2023. január 31-én boldogságórákat tartottunk iskolánk 2.c osztályában. Az év első hónapjának témája a célok kitűzése és elérése. Ráhangolódásként a fent idézett sorokkal indultunk, mely sok kérdést és még több hozzászólást fölvetett. Meglepődve tapasztaltam, milyen nagy érdeklődéssel fordultak a gyerekek mind a boldogság fogalma, mind a célkitűzések fontossága felé.
  Bővebben...
 • 4 Energiatakarékossági plakátpályázat eredményhirdetése

  Napjainkban mindnyájunknak egyre jobban kell figyelnie arra, hogy ne pazaroljuk a rendelkezésünkre álló energiaforrásokat. Az iskolánk plakátpályázatot hirdetett alsó és felső tagozatos tanulók számára azzal a céllal, hogy tudatosabban figyeljünk a takarékosságra. A beérkezett pályamunkák között sok ötletes, szépen elkészített plakáttal találkoztunk mind alsó, mind felső tagozaton.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Miénk a színpad!

2022.06.03-án délután iskolánk alsó tagozatos pedagógusai, diákjai és szüleik népesítették be a Művelődési Központot. Ekkor került megrendezésre a Miénk a színpad! elnevezésű gyermekgála, ahol az osztályok megmutatták sokszínűségüket, ügyességüket.

A fellépő gyerekek a közönséget egy izgalmas időutazásra repítették. Utaztak az időben, a mesék birodalmában, különböző tájakon, megismerkedtek különböző népek kultúrájával. Útjukat végigkísérte a zene, a mozgás, a tánc.

A színvonalas, változatos program elnyerte a közönség tetszését, amit sok tapssal jutalmaztak.

Köszönjük a szülők támogatását, és azt, hogy biztosították a fellépéshez szükséges ruhákat.

Köszönjük az Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ vezetőjének és munkatársainak az együttműködést, hogy méltó helyet biztosítottak rendezvényünknek.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Hoffmann Sándorné

. mai.mezobereny.hu