^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Zánkai élmények a 7.d osztállyal

  A 7. d osztállyal Zánkán jártunk, ahol egy modern, nyüzsgő hangulatú Erzsébet-tábor fogadott bennünket. Az élménytábor fő célja az volt, hogy jól érezzük magunkat és a lehető legtöbb élménnyel gazdagodjunk. Mindent megtettünk érte, hogy ez valóban így legyen: rengeteget nevettünk, szórakoztunk, játszottunk és természetesen fürödtünk. Igazi tartalmas kikapcsolódásban volt részünk.
  Bővebben...
 • 2 A 6. évfolyam Fonyódligeten táborozott

  2022. július 3. és 8. között iskolánk 6. évfolyama a Balaton déli partján, a Fonyódligeti Erzsébet-táborban élvezte a nyári szünetet. Csapatunk kiegészült más évfolyamok tanulóival is, így két csoportban, összesen 51 fő tanuló és 7 fő kísérő vett részt a táborozásban.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Tanévzáró

Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév.

A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.

A német nemzetiségi nyelvet tanuló osztályokból a legjobb németes tanulók könyvutalványt kapnak, melyet a mezőberényi Német Nemzetiségi Önkormányzat ajánlott fel.

A jeles tanulók tanulmányi munkájukért oklevelet kaptak az osztályfőnökeiktől. A Fővárosi Nagycirkusz társulata ebben a tanévben is gratulált a kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulóknak. Jutalmul felajánlottak egy ingyenes cirkuszlátogatásra feljogosító kupont a Fővárosi Nagycirkuszba vagy az utazó cirkuszok egyikébe.

Az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. ingyenes belépést biztosít a kitűnő tanulók számára az Erkel Ferenc Emlékházba valamint a Magyar Géniusz Kiállítás gyulai tárlatának megtekintésére.

Mezőberény Város Önkormányzata az iskola valamennyi tanulója részére 10 alkalomra szóló strandbelépőt biztosított, amelyek június 30-áig érvényesek.

Köszönjük a nevelőtestület valamennyi tagjának a színvonalas szakmai munkát. Köszönjük a szülőknek, hogy jelen voltak az iskola életében és legfontosabb partnerként támogatásukkal hozzájárultak a nevelő- oktató munka sikerességéhez. Kívánjuk, hogy a nyár mindenkinek biztosítson lehetőséget aktív pihenésre, kikapcsolódásra és feltöltődésre, hogy szeptemberben újult erővel kezdjük a következő tanévet.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Az intézmény vezetősége

. mai.mezobereny.hu