^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

DSD I szóbeli nyelvvizsga

Ismét sikeres vizsganapot tudhatunk magunk mögött! Ebben a tanévben 11 nyolcadik osztályos tanuló vállalta a megmérettetést, közülük tízen sikeresen vizsgáztak. A német anyanyelvű Nemeth Christina vizsgaelnök sok területre kiterjedő kérdései alaposan próbára tették diákjaink tudását. Ennek ellenére a siker most sem maradt el, hiszen Banuta Gréta, Czerovszki Ildikó, Machó Fanni és Verasztó Katalin B 1-es szintet, Csatári Bettina, Hoffmann Marcellina, Kovács Lili, Schultz Hajnal, Temesvári Gábor és Tímár Tímea pedig A 2-es szintet ért el. Felkészítő tanáruk Bécsi Erika.

Az írásbeli vizsga eredménye május végére várható, ekkor derül majd ki, hogy ténylegesen milyen szintet is teljesítettek diákjaink.

Még egyszer mindenkinek gratulálunk, és további sok sikert kívánunk a nyelvtanulás területén!

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Bécsi Erika és Csengeriné Ignácz Edit

. mai.mezobereny.hu