^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Sikeres szereplés a HUNGARIKUM vetélkedő országos döntőjében

  A lakiteleki Népfőiskola - a Magyar Országgyűlés és a Hungarikum Bizottság - HUNGARIKUMOK, ÉRTÉKEK, KINCSEK, KÖZÖSSÉGEK A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN címmel hirdette meg vetélkedőjét a hungarikum mozgalom népszerűsítése, valamint nemzeti értékeink megismertetése érdekében. Iskolánkból a 7. a-c osztály három tanulója: Eszenyi Gergő Noel, Jenei Hunor Antal és Varga Áron, valamint osztályfőnökük Tóth Olivér alkotta Négyes HÁGO csapat jelentkezett a 2022-ben induló versenyre.
  Bővebben...
 • 2 Ezüstérmes a lány kosárlabda csapat

  A Békés Megyei Diáksport Egyesület 2023. 03.08-án, szerdán rendezte a lány kosárlabda IV. korcsoportos vármegyei döntőjét. Az eseménynek a Molnár Miklós Sportcsarnok adott otthont. Idén ebben a korosztályban 4 csapat mérette meg magát szűkebb hazánkban.
  Bővebben...
 • 3 Megemlékezés 1848. március 15-ről

  Iskolánk méltó ünnep keretében az OPSKMM színháztermében emlékezett meg ezekről a jeles eseményekről 2023. március 14-én délelőtt tanulóink és kollégáink előtt, majd 17.00 órakor a városi rendezvényen. A műsort csokorba fonva, színes, változatos előadásokkal díszítettem, ami méltó emléket állított hőseinknek.
  Bővebben...
 • 4 Három korcsoportban mérték össze tudásukat a Szépolvasó versenyen az alsó tagozatosok

  2023. február 22-én rendezte a hagyományos, Szépolvasási versenyt iskolánk a második, harmadik -és negyedik osztályos tanulók részére. A verseny célja az olvasás iránti érdeklődés felkeltése, az olvasás, mint élmény átéreztetése, hagyományápolás.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

TORNÁSZAINK SIKEREI

2023. január 20-án került megrendezésre a mezőberényi Martinovics utcai tornateremben a Magyar Diáksport Szövetség által meghirdetett Diákolimpia körzeti döntője, ahol a Mezőberényi Malom-Fitness DSE tornászai is képviselték általános iskolánkat.

A tornászok olyan szakmai zsűri előtt mérettették meg magukat, mint Zsilinszki Tünde junior Európa-bajnok tornász és nemzetközi pontozóbíró, Hajtman Erika, testnevelő, a békéscsabai Aerofit DSE vezetője.

 Eredményeink Torna „B” kategóriában:

1. korcsoport (egyéni összetett eredmények):

1-2. hely (holtverseny): Bereczki Lora 1. c

5. hely: Plavecz Gréta Katalin 2. c

13. hely: Kreisz Adrienn  1. c

 

2. korcsoport (csapat):

2. hely: Somlyai Hanna 5. a , Szűcs Réka Gabriella 3. c, Tánczos Panna Edit 3.c, Vágvölgyi Fruzsina Léna 3. c

 

2. korcsoport (egyéni összetett eredmények):

3-4. hely (holtverseny):  Vágvölgyi Fruzsina Léna 3. c

5. hely: Tánczos Panna Edit 3. c

7-8. hely (holtverseny):  Somlyai Hanna 5. a

11. hely: Szűcs Réka Gabriella 3. c

 

3. korcsoport (egyéni összetett eredmények):

1. hely: Bereczki Norina 5. c

5. hely: Tánczos Liza 5. a

Nagyon szép eredmények születtek, büszkék vagyunk tanítványaink teljesítményére! A továbbjutott versenyzők a megyei döntőn is megmérettetik magukat, melyhez sok sikert kívánunk!

 

Kecskeméti Ildikó

. mai.mezobereny.hu