^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Évszaknap – tavasz

Sándor, József, Benedek nemcsak a népdalban, hanem a természetben is meghozták a meleget.  A tavasz érkezését az alsó tagozatos gyerekek évszaknap keretében köszöntötték. 2017. március 29-én tanulóink az újjászületésről olvastak, megfigyelték az ébredő természet változásait, locsoló verset tanultak. A kézműves foglalkozások a húsvét jegyében zajlottak. Készültek kosárkák a piros tojásnak, színes virágokkal díszített koszorúk, ajtódíszek és vidám nyuszik feküdtek a nap végén a padokon. A gyerekek jókedvűen, örömmel vettek részt ezeken a foglakozásokon, mert megmutathatták kreativitásukat, ügyességüket. Az elkészült munkákkal a tantermüket díszítették és haza is vihették, hogy az otthonukat is ünnepibbé tudják varázsolni.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Slyuchné Prókai Erika

 munkaközösség vezető

. mai.mezobereny.hu