^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 ELISMERÉS PEDAGÓGUSNAP ALKALMÁBÓL

  2023. június 2-án a Pedagógusnap alkalmából Budapesten a Belügyminisztériumban dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr által adományozott, dr. Rétvári Bence miniszterhelyettes úrtól és dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár úrtól kitüntetést vehettek át azok, akik a nevelés-oktatás területén kiemelkedő munkát végeztek.
  Bővebben...
 • 2 NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA

  2023. június 2-án intézményünk megemlékezést tartott a trianoni békediktátum 103. évfordulója alkalmából. A megemlékezésen, melyen az alsó és felső tagozatos diákok is részt vettek, a 8. d és 8. e osztály tanulói által elő adott ünnepi műsort tekinthette meg a pedagógusokból és tanulókból álló közönség.
  Bővebben...
 • 3 A reformkor nagyjai országos verseny

  A tavalyi tanévhez hasonlóan idén is rendezett a Kajla csapata versenyt, melyre az ország 3. és 4. évfolyamos tanulói nevezhettek. Iskolánkból a 4. a és a 4. c osztályok indultak ezen a megmérettetésen.Ők a reformkor főbb alakjaival ismerkedhettek meg.
  Bővebben...
 • 4 Bűvösvölgy Debrecen - tanulmányi kirándulás

  Iskolánkból a 6.c és a 8.a osztály tanulói június 8-án élményközpontú foglalkozásokon vettek részt a tudatos médiahasználatért a debreceni Bűvösvölgyben. 2017-ben, az ország második médiaértés-oktató központjaként nyílt meg az NMHH debreceni irodaépületében. Jelentkezésünk célja az volt, hogy tudatos médiafogyasztásra, a média döntési helyzeteinek felismerésére tanítsák a gyerekeket interaktív környezetben, ahol az új ismeretek elsajátítása mellett élményekkel is gazdagodhatnak.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

PLAKÁTVERSENY EREDMÉNYHIRDETÉSE

A Föld napja alkalmából iskolánkban „KÉSZÍTS EGY PLAKÁTOT EGY ÉLHETŐBB FÖLDÉRT!” címmel plakátkészítő versenyt hirdettünk, melyre közel 30 db munka érkezett. A színvonalas alkotásokat egyenként, illetve párban készítették a diákok. A következő eredménynek születtek, melyhez szívből gratulálunk:

 

5-6. évfolyam:

 1. Czinanó Tatjána (6.c)
 2. Faragó Martin Kevin (6.b) és Komáromi István (6.b) párban dolgoztak
 3. Kótai Lajos Krisztián (5.d) és Horváth Tímea (6.b)

Különdíj: Biliczki Balázs (6.b) és Bodor Adrián (6.b) párban dolgoztak

7-8.évfolyam:

 1. Giricz Alexandra (8.d)
 2. Duna Laura Mária (8.a)
 3. Károlyi Bianka Ilona (5.c) és Tóth Boglárka (8.c) párban dolgoztak

Különdíj: Restye Dávid (7.d) és Rostás Rómeó Andzseló (7.d)

Különdíj: Csávás Emese (8.c) és Tóth Viktória Enikő (8.c) az angol nyelvű plakátért, párban dolgoztak.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Kecskeméti Gizella és Pocsaji Boglárka

. mai.mezobereny.hu