^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 ELISMERÉS PEDAGÓGUSNAP ALKALMÁBÓL

  2023. június 2-án a Pedagógusnap alkalmából Budapesten a Belügyminisztériumban dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr által adományozott, dr. Rétvári Bence miniszterhelyettes úrtól és dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár úrtól kitüntetést vehettek át azok, akik a nevelés-oktatás területén kiemelkedő munkát végeztek.
  Bővebben...
 • 2 NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA

  2023. június 2-án intézményünk megemlékezést tartott a trianoni békediktátum 103. évfordulója alkalmából. A megemlékezésen, melyen az alsó és felső tagozatos diákok is részt vettek, a 8. d és 8. e osztály tanulói által elő adott ünnepi műsort tekinthette meg a pedagógusokból és tanulókból álló közönség.
  Bővebben...
 • 3 A reformkor nagyjai országos verseny

  A tavalyi tanévhez hasonlóan idén is rendezett a Kajla csapata versenyt, melyre az ország 3. és 4. évfolyamos tanulói nevezhettek. Iskolánkból a 4. a és a 4. c osztályok indultak ezen a megmérettetésen.Ők a reformkor főbb alakjaival ismerkedhettek meg.
  Bővebben...
 • 4 Bűvösvölgy Debrecen - tanulmányi kirándulás

  Iskolánkból a 6.c és a 8.a osztály tanulói június 8-án élményközpontú foglalkozásokon vettek részt a tudatos médiahasználatért a debreceni Bűvösvölgyben. 2017-ben, az ország második médiaértés-oktató központjaként nyílt meg az NMHH debreceni irodaépületében. Jelentkezésünk célja az volt, hogy tudatos médiafogyasztásra, a média döntési helyzeteinek felismerésére tanítsák a gyerekeket interaktív környezetben, ahol az új ismeretek elsajátítása mellett élményekkel is gazdagodhatnak.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Újra a Sulikupa megyei döntőjében

2023. április 29-én került megrendezésre KHESZ által szervezett, immáron a VII. Körösvidéki Sulikupa selejtezője. A 9 helyszínen, közel 100 gyermek három főből álló általános iskolás csapatokban mérte össze tudását a megyei döntőbe való bejutásért.

Selejtezőnk helyszíne a békési Puskaporos-tó volt. Csapatunk tagjai 3 különböző szektorba lettek szétsorsolva, ahol mindenki az elsőségért „küzdhetett”. A résztvevő gyermekek nagyon ügyes horgászattal (mi voltunk az egyedüli csapat akinek minden szektorban sikerült halat fognia), I. helyen végezve bejutottak a 2023. május 21-én megrendezésre kerülő döntőbe. Ennek helyszíne a gyomaendrődi Fűzfás-zugi holtág lesz. 

Csapatunk tagjai:

Nagy Brigitta 4. c osztály

Nagy Nikoletta 7. a-c osztály

Miczura Milán 7. d osztály

 

Köszönet a támogató szülőknek és felnőtt segítőknek!

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Szalai Zsolt, csapatvezető

. mai.mezobereny.hu