^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 ELISMERÉS PEDAGÓGUSNAP ALKALMÁBÓL

  2023. június 2-án a Pedagógusnap alkalmából Budapesten a Belügyminisztériumban dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr által adományozott, dr. Rétvári Bence miniszterhelyettes úrtól és dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár úrtól kitüntetést vehettek át azok, akik a nevelés-oktatás területén kiemelkedő munkát végeztek.
  Bővebben...
 • 2 NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA

  2023. június 2-án intézményünk megemlékezést tartott a trianoni békediktátum 103. évfordulója alkalmából. A megemlékezésen, melyen az alsó és felső tagozatos diákok is részt vettek, a 8. d és 8. e osztály tanulói által elő adott ünnepi műsort tekinthette meg a pedagógusokból és tanulókból álló közönség.
  Bővebben...
 • 3 A reformkor nagyjai országos verseny

  A tavalyi tanévhez hasonlóan idén is rendezett a Kajla csapata versenyt, melyre az ország 3. és 4. évfolyamos tanulói nevezhettek. Iskolánkból a 4. a és a 4. c osztályok indultak ezen a megmérettetésen.Ők a reformkor főbb alakjaival ismerkedhettek meg.
  Bővebben...
 • 4 Bűvösvölgy Debrecen - tanulmányi kirándulás

  Iskolánkból a 6.c és a 8.a osztály tanulói június 8-án élményközpontú foglalkozásokon vettek részt a tudatos médiahasználatért a debreceni Bűvösvölgyben. 2017-ben, az ország második médiaértés-oktató központjaként nyílt meg az NMHH debreceni irodaépületében. Jelentkezésünk célja az volt, hogy tudatos médiafogyasztásra, a média döntési helyzeteinek felismerésére tanítsák a gyerekeket interaktív környezetben, ahol az új ismeretek elsajátítása mellett élményekkel is gazdagodhatnak.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

INTÉZMÉNYI BOZSIK-PROGRAM

A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium szervezésében került megrendezésre 2023. május 5-én a 2022-2023. tanév záró Bozsik programja, a Grassroots Fesztivál.

A rendezvényen 22 intézmény, több mint 700 gyermeke/tanulója vett részt, akik között lányok is szerepeltek. A záró eseményt megtisztelte jelenlétével Tóth Márton, a Békés Vármegyei Labdarúgó Szövetség instruktora, Vincze József, az MDSZ  Dél-alföldi Regionális Iroda irodavezetője, Öreg István a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium intézményvezetője, Mihalik Árpádné, intézményvezető-helyettes.

A tanév során a négy labdarúgó eseményt a Mezőberényi  Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium irányította, szervezte. A Magyar Labdarúgó Szövetség Kajlik Pétert bízta meg a körzeti szervezői feladat ellátásával.

A záró eseményen megjelent több száz tanuló nagy kedvvel teljesítette a játékos feladatokat, amelyeket iskolánk testnevelő-edzői állítottak össze. A több pályán zajló foglalkozásokat iskolánk testnevelői koordinálták: Kajlik Péter, Tóth Olivér, Zsíros Péter, Zsíros Gábor, Ignácz Ágnes Ilona.

Külön dicséretet érdemelnek iskolánk nyolcadikos focistái, akik önkéntes minőségben segítették a szervezést és lebonyolítást.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Kajlik Péter, Mezőberény  körzeti szervező

. mai.mezobereny.hu