^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 “Tartsd körforgásban!”

  Eszenyi Gergő Noel 8.a-c osztályos tanuló 2. helyezést ért el a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett “Tartsd körforgásban!” című kárpát-medencei pályázaton. A hivatalos díjátadóra az Alapértékek Nonprofit Kft. által szervezett AlmaZöld évzáró rendezvényen került sor, ahol átadták a díjakat azoknak a hazai és határon túli diákoknak, tanároknak és iskoláknak, akik az idei Témahét során meghirdetett pályázatokon, versenyeken dobogós helyezést értek el.
  Bővebben...
 • 3 Tavasz kupa 2024

  Iskolánk május 29-én szervezte meg a hagyományos Tavasz kupa kézilabda tornát. A korábbi évek szokásainak megfelelően, ezúttal is két korcsoport számára (III. és IV. korcsoportban) hirdettük meg a versenyt. Mindkét korcsoportban három-három csapat küzdött meg egymással.
  Bővebben...
 • 4 A nemzeti összetartozás napja

  Június 4. a nemzeti összetartozás napja, a trianoni békediktátum megkötésének 104. évforduló napjára emlékeztünk. Iskolánk minden évben méltó módon megemlékezik a történelmi eseményekről. 1920. június 4-én a győztes nagyhatalmak Párizsban aláírták a trianoni békeszerződést, amely Magyarország számára rendkívüli veszteségeket, soha begyógyulni nem tudó sebeket okozott.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

„Mezőberény 300”

KULTURÁLIS NAPOK

Iskolánkban évek óta hagyomány, hogy a Kulturális Napok keretén belül több eseményt szervezünk. Ezúttal is meghirdettük a plakátversenyt, amelyben mi is Mezőberény Város újratelepítésének 300. évfordulójához kapcsolódva választottunk témát a felső tagozatos tanulók számára.

A feladat az volt, hogy kutakodjatok kicsit városunk híres szülötteiről, munkásságukról, családjukról, és azokról az érdekességekről, amelyek nem biztos, hogy mindenki számára ismertek, és készítsetek egy őket bemutató plakátot.

Eredmények:

 1. helyezett: Markos Annamária 5. a osztályos tanuló
 2. helyezett: Tánczos Liza 6. a osztályos tanuló
                        Kiss Zsanett 6. a és Varga Zalán 6. a osztályos tanulók

3. helyezett:  Seres Boglárka 5. a és Szigeti Vanda 5. a osztályos tanulók

Különdíjas a 8. e osztály plakátja lett.

Az alsó tagozatos diákok körében rajzpályázatot hirdettünk, az 1-2. évfolyamos tanulók verset illusztráltak, a 3-4. évfolyamosok pedig képregényt készítettek.

Eredmények:

1-2. évfolyam

1. hely Tokaji Zsóka Hanna 2.c

2.hely Balázs Dorina 2.c

3.hely Fördős Levente György 1.c1

Különdíj: Epstein Ferenc 1.c1

3-4. évfolyam

1.hely Fábián Lili 3.a

2. hely Poroszlai Anna Veronika 3.a

3.hely Maléth Mátyás Dániel 4.a-c

Különdíj: Tánczos Panna Edit 4.c

Nagyon érdekes és színvonalas pályamunkák készültek. Szeretettel gratulálunk minden résztvevőnek és díjazottnak.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

. mai.mezobereny.hu