^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 Tanévzáró

  Iskolánkban 2024. június 26-án a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2023/2024-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyveket a Gyulai Tankerületi Központ biztosította. Az idei tanévben 27 első osztályos tanuló kiváló tanulmányi előmenetelről szóló bizonyítványt kapott.
  Bővebben...
 • 3 Iskolai sportnap

  2024.június 19-én rendezte iskolánk a hagyományos, egész iskolát megmozgató év végi sportnapot. Iskolánk alsó tagozatos tanulói két csoportban - az1-2. és a 3-4. osztályosok külön - ezen a napon, egy sportfesztiválon vettek részt. A fesztiválon tíz különböző állomáson, játékos és sport feladatokkal találkoztak a gyerekek. A gyakorlatok között akadtak különféle labdajátékok, lufis ügyességi pálya, nyári játékok, mint például frízbe vagy tollaslabda, de megjelentek a logikai képesség fejlesztő feladatok is.
  Bővebben...
 • 4 Szerenád 2024.

  2024. június 20-án tartottuk a 8. évfolyam hagyományos szerenádját. Az ünnepségen az osztályok változatos műsorokkal készültek, így köszönve el tanáraiktól. Volt társastánc és néptánc bemutató, ének, illetve köszöntő. A szerenád fényét emelte, hogy minden osztály külön is énekelt a tanáraiknak.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

„Mi a farsang? Karnevál!
Februári maszkabál!
Dobozokban kő csörög,
bő szoknyában lány pörög!”

2024. február 16-án délután ismét megrendezésre került az iskolai farsang a hetedik évfolyamos tanulók és szüleik szervezésében. A jó hangulatú rendezvényen, a hagyományoknak megfelelően, a felső tagozatos tanulóink vehettek részt. A lelkes készülődést két jó hangulatú táncos produkció és a sulidiszkó zárta.

Idén is nagy sikert aratott a zsákbamacska és a szerencsekerék, de a legjobban mégis a tombolahúzást várta minden résztvevő. A gyerekek jól érezték magukat, táncoltak, ettek ittak a büfében.

Külön szeretnénk köszönetet mondani néhány mezőberényi vállalkozónak, aki felajánlásával segítette a tombolatárgyak gyarapodását és a farsang megrendezését.

Tópart Vendéglő és Panzió

Vadász Sörkert 14-es Pubfood

Berény Kenyér Kft.

Gösser Pizza & Cafe

CBA

Sweet Food Kft.

Minden szülőnek, kollégának és gyermeknek köszönjük a támogatást, és a segítséget!

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

                                                                                                    Jakabné Wagner Krisztina

                                                                                                                       of.

. mai.mezobereny.hu