^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 Tanévzáró

  Iskolánkban 2024. június 26-án a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2023/2024-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyveket a Gyulai Tankerületi Központ biztosította. Az idei tanévben 27 első osztályos tanuló kiváló tanulmányi előmenetelről szóló bizonyítványt kapott.
  Bővebben...
 • 3 Iskolai sportnap

  2024.június 19-én rendezte iskolánk a hagyományos, egész iskolát megmozgató év végi sportnapot. Iskolánk alsó tagozatos tanulói két csoportban - az1-2. és a 3-4. osztályosok külön - ezen a napon, egy sportfesztiválon vettek részt. A fesztiválon tíz különböző állomáson, játékos és sport feladatokkal találkoztak a gyerekek. A gyakorlatok között akadtak különféle labdajátékok, lufis ügyességi pálya, nyári játékok, mint például frízbe vagy tollaslabda, de megjelentek a logikai képesség fejlesztő feladatok is.
  Bővebben...
 • 4 Szerenád 2024.

  2024. június 20-án tartottuk a 8. évfolyam hagyományos szerenádját. Az ünnepségen az osztályok változatos műsorokkal készültek, így köszönve el tanáraiktól. Volt társastánc és néptánc bemutató, ének, illetve köszöntő. A szerenád fényét emelte, hogy minden osztály külön is énekelt a tanáraiknak.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Idegen nyelvi verseny Füzesgyarmaton

2024.03.25-én nyolc diák képviselte iskolánkat a Füzesgyarmati VI. Idegen Nyelvi Területi Versenyen. Az 5. és 6. évfolyamról 2-2 angol és 2-2 német nyelvet tanuló diák mérettette meg magát.

A diákoknak négy részből álló feladatlapot kellett kitölteni, amelyben hallásértés, olvasásértés, nyelvtani és játékos feladatok kaptak helyet. Nem volt könnyű dolguk a gyerekeknek, ennek ellenére gyönyörű eredmények születtek.

Német nyelv 5. évfolyam:

 • 1. helyezett: Tóth Iván (5. a)
 • 2. helyezett: Szigeti Vanda (5. a)

Német nyelv 6. évfolyam:

 • 1. helyezett: Tánczos Liza (6. a)

Felkészítő tanár: Benyovszki-Koloh Nóra

 

Angol nyelv 5. évfolyam:

 • 2. helyezett: Gál Balázs (5. c)

Felkészítő tanár: Kecskeméti Gizella

Eredményesen szerepeltek diákjaink:

 • Kiss Zsanett (6. a) - német
 • Zavada Zoltán (5. c) - angol
 • Vrubovszki Anna (6. c) - angol
 • Bereczki Norina (6. c) – angol

 

Minden diák ajándékban részesült, a verseny után megvendégelésben volt részünk. Köszönjük szépen a szervezőknek a színvonalas rendezést!

Gratulálunk a versenyzőknek! Csak így tovább!

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Benyovszki-Koloh Nóra

                                                                                                             idegen nyelv tanár  

. mai.mezobereny.hu