^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 “Tartsd körforgásban!”

  Eszenyi Gergő Noel 8.a-c osztályos tanuló 2. helyezést ért el a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett “Tartsd körforgásban!” című kárpát-medencei pályázaton. A hivatalos díjátadóra az Alapértékek Nonprofit Kft. által szervezett AlmaZöld évzáró rendezvényen került sor, ahol átadták a díjakat azoknak a hazai és határon túli diákoknak, tanároknak és iskoláknak, akik az idei Témahét során meghirdetett pályázatokon, versenyeken dobogós helyezést értek el.
  Bővebben...
 • 3 Tavasz kupa 2024

  Iskolánk május 29-én szervezte meg a hagyományos Tavasz kupa kézilabda tornát. A korábbi évek szokásainak megfelelően, ezúttal is két korcsoport számára (III. és IV. korcsoportban) hirdettük meg a versenyt. Mindkét korcsoportban három-három csapat küzdött meg egymással.
  Bővebben...
 • 4 A nemzeti összetartozás napja

  Június 4. a nemzeti összetartozás napja, a trianoni békediktátum megkötésének 104. évforduló napjára emlékeztünk. Iskolánk minden évben méltó módon megemlékezik a történelmi eseményekről. 1920. június 4-én a győztes nagyhatalmak Párizsban aláírták a trianoni békeszerződést, amely Magyarország számára rendkívüli veszteségeket, soha begyógyulni nem tudó sebeket okozott.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

INTÉZMÉNYI BOZSIK-PROGRAM

TAVASZI GRASSROOTS FESZTIVÁL

2024. május 24-én, a Sportpályán iskolánk szervezésében került sor az Intézményi Bozsik-program 2023-2024 tanév záró fordulójára.

Az időjárás megtréfálta a szervezőket, mert a rendezvény előtt nem volt kedvező a fesztivál lebonyolítására. Kezdésre viszont eloszlottak a felhők és kisütött a Nap, így a résztvevők jó kedvvel végezhették az előre kialakított három pályán a feladatokat öt korosztályban, óvodástól nyolcadik osztályig a sportcsoportvezetők irányításával.

A feladatok elvégzése után került sor a motivációs ajándékok átadására. Minden résztvevő kapott még ásványvizet vagy üdítőt és édességet.

A rendezvényen megjelent Tóth Márton, a Békés Vármegyei Labdarúgó Szövetség Bozsik-programjának koordinátora, aki nyitó beszédében kiemelte a rendszeres mozgás és a sportolás fontosságát.

A fesztivál befejezését követően a csoportok jó hangulatban, sérülésmentesen utazhattak haza.

Köszönetem szeretném kifejezni sportcsoportvezető kollégáimnak a szervezésben és lebonyolításban végzett munkájukért.

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Kajlik Péter, Mezőberény körzeti szervező

. mai.mezobereny.hu