^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 “Tartsd körforgásban!”

  Eszenyi Gergő Noel 8.a-c osztályos tanuló 2. helyezést ért el a 2024. évi Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett “Tartsd körforgásban!” című kárpát-medencei pályázaton. A hivatalos díjátadóra az Alapértékek Nonprofit Kft. által szervezett AlmaZöld évzáró rendezvényen került sor, ahol átadták a díjakat azoknak a hazai és határon túli diákoknak, tanároknak és iskoláknak, akik az idei Témahét során meghirdetett pályázatokon, versenyeken dobogós helyezést értek el.
  Bővebben...
 • 3 Tavasz kupa 2024

  Iskolánk május 29-én szervezte meg a hagyományos Tavasz kupa kézilabda tornát. A korábbi évek szokásainak megfelelően, ezúttal is két korcsoport számára (III. és IV. korcsoportban) hirdettük meg a versenyt. Mindkét korcsoportban három-három csapat küzdött meg egymással.
  Bővebben...
 • 4 A nemzeti összetartozás napja

  Június 4. a nemzeti összetartozás napja, a trianoni békediktátum megkötésének 104. évforduló napjára emlékeztünk. Iskolánk minden évben méltó módon megemlékezik a történelmi eseményekről. 1920. június 4-én a győztes nagyhatalmak Párizsban aláírták a trianoni békeszerződést, amely Magyarország számára rendkívüli veszteségeket, soha begyógyulni nem tudó sebeket okozott.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Tavasz kupa 2024

Iskolánk május 29-én szervezte meg a hagyományos Tavasz kupa kézilabda tornát. A korábbi évek szokásainak megfelelően, ezúttal is két korcsoport számára (III. és IV. korcsoportban) hirdettük meg a versenyt.

Mindkét korcsoportban három-három csapat küzdött meg egymással. Az alábbi eredmények születtek a két korcsoportban:

III. korcsoport

1. Kondoros és Szarvas közös csapata

2. Füzesgyarmat, Kossuth Lajos Ált. Iskola

3. Mezőberényi Általános Iskola

Különdíjasok:

Gólkirály: Hanyecz Lilien (Kondoros & Szarvas)

Legjobb játékos: Ollé Bianka (Kondoros & Szarvas)

Legjobb kapus: Dávid Dóra (Füzesgyarmat)

Legjobb hazai játékos: Vrbovszki Anna

A csapat tagjai voltak:

Berecz Regina, Berecz Mirella, Antóni Szonja, Berner Lea, Kreisz Viktória, Nagy Brigitta, Kovács Janka, Eszenyi Réka Kata, Mezei Alícia, Balogh Rubina, Balta Linda, Károlyi Bianka, Török Nelli, Vrbovszki Anna

 

IV. korcsoport

1. Kondoros és Szarvas közös csapata

2. Mezőberényi Általános Iskola

3. Füzesgyarmat, Kossuth Lajos Ált. Iskola

Különdíjasok:

Gólkirály: Tímár Lea (Kondoros & Szarvas)

Legjobb játékos: Molnár Boglárka (Mezőberény)

Legjobb kapus: Kondacs Regina (Kondoros & Szarvas)

Legjobb hazai játékos: Gál Szabina

A csapat tagjai voltak: Fazekas Bíró Kata, Antóni Amira Debóra, Adamik Nikolett, Bagi Jana Melinda, Berner Sára, Gál Szabina, Halász Alexa, Molnár Boglárka, Nagy Nikoletta, Povázsai Hanna, Szabó Laura Sára,

 A képeket ide kattintva tekinthetik meg! 

Tóth Olivér

edző

. mai.mezobereny.hu