^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 Tanévzáró

  Iskolánkban 2024. június 26-án a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2023/2024-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyveket a Gyulai Tankerületi Központ biztosította. Az idei tanévben 27 első osztályos tanuló kiváló tanulmányi előmenetelről szóló bizonyítványt kapott.
  Bővebben...
 • 3 Iskolai sportnap

  2024.június 19-én rendezte iskolánk a hagyományos, egész iskolát megmozgató év végi sportnapot. Iskolánk alsó tagozatos tanulói két csoportban - az1-2. és a 3-4. osztályosok külön - ezen a napon, egy sportfesztiválon vettek részt. A fesztiválon tíz különböző állomáson, játékos és sport feladatokkal találkoztak a gyerekek. A gyakorlatok között akadtak különféle labdajátékok, lufis ügyességi pálya, nyári játékok, mint például frízbe vagy tollaslabda, de megjelentek a logikai képesség fejlesztő feladatok is.
  Bővebben...
 • 4 Szerenád 2024.

  2024. június 20-án tartottuk a 8. évfolyam hagyományos szerenádját. Az ünnepségen az osztályok változatos műsorokkal készültek, így köszönve el tanáraiktól. Volt társastánc és néptánc bemutató, ének, illetve köszöntő. A szerenád fényét emelte, hogy minden osztály külön is énekelt a tanáraiknak.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Rajzpályázati sikerek a szarvasi Túzok Vándorkupán

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatósága az idei évben meghirdette az I. Túzok Vándorkupát, mely pályázatra iskolánk tanulói is készültek. A rangos elismerés célja, hogy a fiatalokat természet közeli élmények szerzésére ösztönözzék. Emellett a túzok, mint fokozottan védett pusztai madárfaj, mint a Körös-Maros Nemzeti Park címerállatának megismertetése, védelmének népszerűsítése volt. Az általános- és középiskolás tanulók részére kiírt pályázat ösztönző erejű a természeti környezet felfedezésére, és megóvására is.

A hangsúly a személyes élmény és annak a lehető legötletesebb, lehetőség szerint minél egyedibb módon történő bemutatása volt.

Iskolánk pályázói közül Zolnai Réka, művészeti iskolánk 7. évfolyamos grafika szakos tanulója előkelő, III. helyezést ért el vegyes technikával készített munkájával.

Kiemelkedő eredményéhez gratulálunk, további sok sikert kívánunk! 

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Gregus Anita

felkészítő tanár

. mai.mezobereny.hu