^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail:mezoberenyiiskola@gmail.com

 • 1 MÁSODSZORRA IS ELSŐ

  Ebben a tanévben folytatódott az elmúlt tanévben indított „Légy egészséges! Légy tudatos! Légy egészségtudatos!” című, az egészségfejlesztést és egészségnevelést fókuszba állító program. Célja a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő köznevelési intézmények tanulóinak testi-lelki-értelmi egészségének támogatása, egészségtudatos magatartásának fejlesztése.
  Bővebben...
 • 2 Tanévzáró

  Iskolánkban 2024. június 26-án a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2023/2024-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyveket a Gyulai Tankerületi Központ biztosította. Az idei tanévben 27 első osztályos tanuló kiváló tanulmányi előmenetelről szóló bizonyítványt kapott.
  Bővebben...
 • 3 Iskolai sportnap

  2024.június 19-én rendezte iskolánk a hagyományos, egész iskolát megmozgató év végi sportnapot. Iskolánk alsó tagozatos tanulói két csoportban - az1-2. és a 3-4. osztályosok külön - ezen a napon, egy sportfesztiválon vettek részt. A fesztiválon tíz különböző állomáson, játékos és sport feladatokkal találkoztak a gyerekek. A gyakorlatok között akadtak különféle labdajátékok, lufis ügyességi pálya, nyári játékok, mint például frízbe vagy tollaslabda, de megjelentek a logikai képesség fejlesztő feladatok is.
  Bővebben...
 • 4 Szerenád 2024.

  2024. június 20-án tartottuk a 8. évfolyam hagyományos szerenádját. Az ünnepségen az osztályok változatos műsorokkal készültek, így köszönve el tanáraiktól. Volt társastánc és néptánc bemutató, ének, illetve köszöntő. A szerenád fényét emelte, hogy minden osztály külön is énekelt a tanáraiknak.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

A játék az csodaszép és csodajó!

Legyen az kicsi vagy nagy, szülő vagy kisdiák, egy bizonyos játszani mindannyian szeretünk. Miért is ne tennénk, ha van rá lehetőség?

A 2. d osztály tanulói és szülei közös elhatározásának köszönhetően, péntek délután egy vidám és kellemes elfoglaltságba kezdtek. Előkerültek az otthonról behozott játékok. A legkülönfélébb társasjátékok, malomjáték, kirakók, kártyák, autópályák, babák és távirányítós autók. Ügyességet, logikus gondolkodást, kreativitás, valamint tájékozottságot igénylő játékok is kipróbálásra kerültek. A gyermekek szívesen mutatták be saját játékaikat és ismertették a szabályokat is. A megjelent lelkes szülők, nagymamák nem csupán a finom sütikről és innivalókról gondoskodtak, hanem szívesen beszálltak a közös játékba. Így könnyen elmélyültünk és belefeledkeztünk a felhőtlen, oldott hangulatú beszélgetésbe és játékba, amelynek egyértelműen kijelenthetjük valamennyien győztesei voltunk, hiszen játszani jó!

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Durkó Éva osztályfőnök

. mai.mezobereny.hu