^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

DSD I nyelvvizsga

Ebben a tanévben – az előző évek sikeres vizsgáinak köszönhetően – a 8. évfolyam 11 tanulója DSD I nyelvvizsgát tehet. E vizsga feltétele, hogy három 7. osztályos tanuló szóbeli próbavizsgán, ún. „Pilotprüfungon” vegyen részt.

Február 10-én a 7.a osztályból sikeresen szerepelt és kiváló teljesítményt nyújtott Csicsely Katinka, Czirbuly Noémi és Pákozdi Szimonetta. Felkészítő tanáruk és egyben vizsgáztatójuk Csengeriné Ignácz Edit. A vizsga elnöke a német anyanyelvű, Szegedről érkezett Nemeth Christina volt.

A vizsgán jelen voltak az érintett nyolcadikos tanulók is, akik ez által betekintést nyerhettek abba, hogyan is zajlik egy ilyen megmérettetés.

Gratulálunk 7. osztályos tanulóinknak, a márciusban írásbeliző és szóbeliző nyolcadikosoknak pedig további szorgalmas felkészülést és sikeres vizsgát kívánunk!

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Bécsi Erika

Csengeriné Ignácz Edit

. mai.mezobereny.hu