^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Szép Magyar Beszéd verseny iskolai döntő

  019. 01. 7-én rendeztük meg iskolánkban a Kazinczy Ferencről elnevezett Szép Magyar Beszéd verseny iskolai döntőjét. Két kategóriában (5-6. évfolyam, 7-8. évfolyam) mérettettek meg tanulóink. A verseny iskolai fordulójára különösen az alsóbb évfolyamokból szép számú versenyző jelentkezett.
  Bővebben...
 • 2 Folytatódott a XXVI. Farsang Kupa

  Január 13-án folytatódott a XXVI. Farsang Kupa labdarúgó torna, az U 9 korosztályban.
  Bővebben...
 • 3 Kritikus tanmese a bóvli ellen

  Andersen Hókirálynő című klasszikus meséjének szokatlan feldolgozásával ismerkedhettünk meg színházba látogatásunk legutóbbi alkalmával. Két kisgyermek őszinte barátságába beleavatkozó, hideg és jégszívű Hókirálynő, azaz Showkirálynő magával ragadja a sikerre és sztárságra vágyó Kayt.
  Bővebben...
 • 4 Karácsonyi ünnepségünk képei

  Boldog karácsonyt kívánunk!
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

MEDVE SZABADTÉRI MATEKVERSENY 2018 - SZEGED

  

Május 6-án 1200 gyermek vett részt Szegeden az idei Medve Szabadtéri Versenyen. Iskolánk 39 tanulója is nagy izgalommal készült.

270 perce volt minden három fős csapatnak arra, hogy megtaláljon minden állomást és jól megoldja a feladatokat. Ha ez nem sikerült elsőre, egy kis kitérő után újból lehetett próbálkozni. Így volt olyan csapat, amelyik akár 10 km-t is megtett a verseny során.  A vasárnapi melegben ez nem is volt olyan egyszerű.

Az első hat helyre sem a Medvebocsaink, sem a Kismedvéink nem jutottak, de lelkiismeretes és kitartó munkájuk mindenképpen dicséretet érdemel. Annál is inkább, mert mindenki elérte legalább a 3. szintet, a bronz fokozatot. A három Kismedve csapat közül egy arany fokozatú (7. szintet elérő), egy ezüst fokozatú (5. szintet elérő) és egy bronz fokozatú lett A tíz Medvebocs csapat közül kér arany fokozatú, négy ezüst fokozatú és négy bronz fokozatú lett.

Összességében egy jó hangulatú, eredményes és izgalmas versenyt élhettünk át a szegedi környezetben.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Zubáné Gál Márta, Vrbovszki Beáta, Bereczkiné Éber Ildikó

szaktanárok

. mai.mezobereny.hu