^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

„Zöld nap” az alsó tagozaton

2018.06.01-jén a #zöldenjobb Napon újra bezöldítette az internetet az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelem, a szelektív hulladékgyűjtés, ezen belül is az italos karton hulladékok szelektív gyűjtésének fontosságára.

 Ehhez a felhíváshoz csatlakozott iskolánk alsó tagozata illetve az Alapfokú Művészeti Iskola is. Valamennyi kisdiák és Kolléga zöldbe öltözött, ezzel is kifejezve a szelektív hulladékgyűjtés iránti elkötelezettségünket, támogatásunkat. A délelőtt folyamán a tanulók a tanítási órákon beszélgettek a környezetvédelemről, oktatófilmeken keresztül bővítették ismereteiket, online játékok segítségével szelektálták a hulladékokat. A másodikosok saját készítésű memóriakártyákkal játszva tanulták a környezetvédelmet. Több osztály az iskolaudvart és közvetlen környezetét megtisztította a hulladéktól, a szeméttől.

Bízunk benne, hogy ezáltal is sikerül tanítványainkat környezettudatos magatartásra nevelnünk.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

{videobox}JkvxyxpF2sM{/videobox}

Hoffmann Sándorné

intézmény-vezető helyettes

. mai.mezobereny.hu