^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Az 1.c osztály Gyulára kirándult

2018. 06.08-án osztályunk 14 diákkal és 2 pedagógussal a reggel 7 órakor érkező vonattal Gyula városába indult.
Maga a vonatút is nagy élmény volt a gyerekek számára. Egy átszállással érkeztünk meg. Reggel kicsit csepergett még az eső, de szerencsére hamar kisütött a nap, és a jóidő végig kísérte a napunkat.
Az első megálló a Művelődési ház melletti parkban volt. Tízóraiztunk, szusszantunk egyet. Innen egyenesen a vár felé vettük utunkat. A várban emlékérmét készítettünk magunknak. Bejártuk a pajzsokkal, fegyverekkel teli helyiségeket, sőt még egy működő kovácsműhelybe is betekintést nyerhettünk. Józsi bácsi elmesélte nekünk a kovácsmesterség lényegét és bemutatót is tartott. A vár tetejéről csodás kilátás tárult elénk.
Innen a játszótér felé vettük az irányt, de útközben még fagyiztunk egyet. Miután minden játékot kipróbáltak a gyerekek a nemrégiben felújított játszótéren, elindultunk a vonatállomásra. Szerencsénkre minden pontosan érkezett, így 16:32-kor sikeresen hazaértünk. Tartalmas és örömteli nap áll mögöttünk.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Készítette: Geréd Erzsébet

. mai.mezobereny.hu