^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Évszaknap

Az utolsó iskolában töltött hetünket az 1-2. évfolyam tanulói - a 3. c és a 3. e osztály bekapcsolódásával – a nyár évszaknappal kezdte. Az iskolánk udvarán megrendezett akadályverseny feladatai színesítették a mai napot, melyet Szentkutiné Ollé Ágnes tanító néni állított össze. A harmadik osztályosok közül kerültek ki a csapatkapitányok, akik mögé sorakoztak a tanulók a három évfolyam osztályai közül vegyes csapatokat alkotva. A próbák teljesítéséhez szükségük volt a gyerekeknek a gyorsaságukra, mert az erdőben gombát gyűjtöttek. Ügyességükre, mert a mocsáron át kellett kelniük, majd ugrókötéllel tettek meg egy rövid utat és célba kellett találniuk. Egyensúlyozó képességükre, mert a patak felett egy vékony híd vezetett át és a tudásukra, mert a nyár veszélyeire hívta fel a figyelmüket egy totó, a kérdések segítségével. A csapattagok jól együttműködtek, ezért egy nyári kép rajzolódott ki előttük miután a puzzle darabjait összeillesztették. Az állomásokon a tanító nénik irányították a gyerekeket, akik minden feladatot nagyon ügyesen megoldottak és így a katicabogár pöttyei mind - mind feketére változtak a menetlevélen jutalmul. A nap végére mindenki jól elfáradt. Jót játszottak együtt kicsik és nagyok.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Slyuchné Prókai Erika

1-2. évfolyam munkaközösség vezető

. mai.mezobereny.hu