^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

ÖKO laborban jártunk

Pályaorientációs nap keretében tagintézményünk tanulóival ellátogattunk a településünkön található ÖKO laboratóriumba. Megtudtuk, hogy talaj- és vízminta vizsgálatával foglalkoznak. Működés közben láthattuk a számítógépek által vezérelt műszereket, gépeket. A monitorokról leolvashattuk a folyamatban levő vizsgálat eredményét, bár ezek a számok és kifejezések számunkra nem sokat jelentettek. Érdeklődésünkre elmondták, hogy vegyész és biológus végzettség szükséges az ottani feladatok ellátásához. Gyermekeink megcsodálhatták, hogy különböző kémiai anyagok hatására hogyan változik meg a tisztának látott víz színe, melyről kiderült, hogy az élőlények számára káros anyagokat tartalmaznak. Köszönjük a tartalmas tájékoztatót és bemutatót a laboratórium dolgozóinak.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Csupászné Szűcs Edit

. mai.mezobereny.hu