^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Kirándulás Vésztő-Mágorra

Október 13-án a bélmegyeri kisiskolások tanulmányi kiránduláson vettek részt. Úti célunk Vésztő-Mágor volt. Megérkezésünk után a farkaséhes kis csapat elfogyasztotta otthonról hozott tízóraiját. Ezt követően került sor a Történelmi Emlékhely bejárására. Az idegenvezetőtől rengeteg információt hallottunk, mely segítségével időutazást tehettünk a múltba. A kő-, vas- és bronzkorból gazdag tárgyi emlék maradt ránk. A régészeti feltárások közül a legérdekesebb a magzati pózban elhelyezkedő több mint 6000 éves emberi maradvány volt. Kalauzunk segítségével azt is megtudtuk, hogy ez egy férfi csontváz, hiszen a jobb oldalán fekszik, és kőbalta van mellette. A Pincemúzeumban láttunk halcsontból készült fésűt, állati álkapocscsontból megmunkált hajcsavarót. A Romkertben a Csolt-monostor emlékei között sétáltunk. A népi írók szoborparkján keresztülgyalogolva eljutottunk a Pákász-tanyára. Utunkat egy Tanösvényen folytatva - Holt-Sebes-Körös partján – megérkeztünk a starthoz.

Kirándulásunkat emlékezetessé tette a ragyogó őszi napsütés, a színpompába öltözött természet és a jó hangulat.

Köszönet a szülőknek a gyerekek utaztatásáért.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Simon Anna

. mai.mezobereny.hu