^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Fenntarthatósági Témahét az alsó tagozaton

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az idén negyedik alkalommal, 2019. március 18-22. között hirdette meg a Fenntarthatósági Témahetet.

Iskolánk 4.d osztályának tanulói is bekapcsolódnak a programba. Ők ez alkalommal „Nézz szembe a szemeteddel!” című témakört járták körbe.

A témahét célja: Földünk védelmére való fegyelemfelhívás, az újrahasznosítás fontossága volt.

A tanulók rendbe tették az iskola területét, az utcafrontot megtisztították a szeméttől. Videó-filmet néztek a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról és megtanulták, hogy miért jó, ha a hulladék újrahasznosításra kerül.

Készítettek kupakokból szókirakó játékot, műanyag flakonból ügyességi játékokat, papírgurigából ceruzatartót, tojástartóból hajót.

Örömmel csatlakozott osztályunk ehhez a nemes kezdeményezéshez, mert bízunk abban, hogy a gyermekkorban megalapozott környezettudatos szemlélet fogja alakítani a felnövekvő generáció szemléletmódját, és élhető, fenntartható környezetben tudják majd gyerekeink, unokáink is tölteni a napjaikat.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

                                                                                  Mezeiné Szegedi Erzsébet

                                                                                              osztályfőnök

. mai.mezobereny.hu