^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Köszöntöttük az Édesanyákat

  Tagintézményünkben május 8-án ünnepeltük az anyák napját. Tanulóink már hetekkel előtte versekkel, dalokkal, tánccal készültek erre a napra. A műsor után virággal és saját készítésű nyaklánccal ajándékozták meg anyukáikat, nagymamáikat. A megható pillanatok után süteménnyel kínálták a vendégeket.
  Bővebben...
 • 2 A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium záróhangversenye és képzőművészeti kiállítása

  Intézményünk alapfokú művészeti iskolás növendékei intézményünk hagyományait ápolva, záró hangversenyen, illetve képzőművészeti kiállításon mutatkoztak be az Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Kulturális Központban.
  Bővebben...
 • 3 Az Alapfokú Művészeti Iskola tanulója különdíjas Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság alkotói pályázatán

  Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság az idei évben is meghirdette alkotói pályázatát óvodások és iskolások részére. A pályázat célja az volt, hogy az óvodások és az iskolások a kreatív alkotásokon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát.
  Bővebben...
 • 4 Az Alapfokú Művészeti Iskola ajándékműsora anyák napja tiszteletére a szeretet jegyében

  A Mezőberényi Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat Idősek Otthonába az idei évben is ellátogattak diákjaink, Fejes Antal tanár úr vezetésével. Az Anyák Napja közeledtével minden esztendőben várva várt esemény ez a Juhász Gyula és a Puskin utcai otthon lakóinak életében.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLÁS TANULÓK SIKERE A

„TOYOTA DREAM CAR” RAJZVERSENYEN

DÍJÁTADÓ A BÉKÉSCSABAI TOYOTA SZALONBAN

A Toyota csapata idén immár 16. alkalommal hirdette meg rajzpályázatát, mellyel ismét megmozgatták a gyermekek fantáziáját. Felkeltették a fiatal tehetségek érdeklődését az autók iránt, és közben inspirációt adtak a Föld, az élővilág, s környezetünk védelmére.

 „A te álomautód – A jövő autója” szlogennel meghirdetett versenyen, az országos döntőn a mezőberényi gyerekek az idén is előkelő helyen végeztek. A díjazott tanulók ünnepélyes keretek között vehették át díjaikat a Toyota Magyarország megyei képviseletében, Békéscsabán.

Három kategóriában a következő eredmények születtek:

II. helyezést ért el: KOVÁCS ADÉL VI. évfolyamos grafika tanszakos tanuló „Szervtisztító autó” alkotásával.

III. helyezést ért el: BALTA ROLAND I. évfolyamos grafika tanszakos tanuló a „Toyota álomautó változásai a galaxisban” c. rajzával.

Különdíjban részesült:

 1. BERNER SÁRA I. évfolyamos grafika tanszakos tanuló.
 2. ESZENYI RÉKA KATA I. évfolyamos grafika tanszakos tanuló.
 3. KÁROLYI BIANKA I. évfolyamos grafika tanszakos tanuló.

A nyereményeken túlmenően, Adél és Roland alkotásai bekerültek a világverseny döntőjébe, ahol szintén szakmai zsűri dönti el, kik vehetnek részt 2019 júniusában, a Japánban megrendezésre kerülő világversenyen.

Kiemelkedő teljesítményükhöz gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

                                                                            Gregus Anita

  felkészítő tanár

. mai.mezobereny.hu