^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elballagtunk...

  Elballagtunk...
  Bővebben...
 • 2 Gyógypedagógus és tanító állás

  Gyulai Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium gyógypedagógus munkakör betöltésére.
  Bővebben...
 • 3 Összesített Versenyeredmények

  Összesített Versenyeredmények
  Bővebben...
 • 4 Szanazug Ifjúsági Tábor

  Iskolánk 5.a és 5.c osztályos tanulói 2019. június 24-én indultak az EFOP-3.3.5-17-2017-00041 Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő Iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítása a Gyulai Tankerületi Központnál című pályázat jóvoltából a Szanazugi Ifjúsági Táborba.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Petőfi Sándor Versmondó Verseny

2019. május 13-án került megrendezésre a Petőfi Sándor Versmondó Verseny az Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ megrendezésében. Iskolánk legjobbjai kaptak meghívást az eseményre, ahol Gyomaendrőd, Köröstarcsa és a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium tanulói is képviseltették magukat.

Petőfi Sándor: Ifjúság című versét mindenkinek el kellett szavalnia, majd a szabadon választott verseket adták elő a versenyzők.

Tanulóink elsöprő sikert arattak, ezt bizonyítják az eredmények.

5-6.osztályos korcsoport:

I. helyezett: Kovács Dóra 5.a

felkészítő: Kesztyűs Zsuzsanna

7-8.osztályos korcsoport:

I. helyezett: Vinkovics Ágnes Zsuzsanna 8.a-c

III. helyezett: Tímár Gerda Noémi 8.a-c

felkészítő: Timár Béláné

Gratulálunk a nagyszerű eredményekhez!

. mai.mezobereny.hu