^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Köszöntöttük az Édesanyákat

  Tagintézményünkben május 8-án ünnepeltük az anyák napját. Tanulóink már hetekkel előtte versekkel, dalokkal, tánccal készültek erre a napra. A műsor után virággal és saját készítésű nyaklánccal ajándékozták meg anyukáikat, nagymamáikat. A megható pillanatok után süteménnyel kínálták a vendégeket.
  Bővebben...
 • 2 A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium záróhangversenye és képzőművészeti kiállítása

  Intézményünk alapfokú művészeti iskolás növendékei intézményünk hagyományait ápolva, záró hangversenyen, illetve képzőművészeti kiállításon mutatkoztak be az Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Kulturális Központban.
  Bővebben...
 • 3 Az Alapfokú Művészeti Iskola tanulója különdíjas Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság alkotói pályázatán

  Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság az idei évben is meghirdette alkotói pályázatát óvodások és iskolások részére. A pályázat célja az volt, hogy az óvodások és az iskolások a kreatív alkotásokon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát.
  Bővebben...
 • 4 Az Alapfokú Művészeti Iskola ajándékműsora anyák napja tiszteletére a szeretet jegyében

  A Mezőberényi Városi Humánsegítő és Szociális Szolgálat Idősek Otthonába az idei évben is ellátogattak diákjaink, Fejes Antal tanár úr vezetésével. Az Anyák Napja közeledtével minden esztendőben várva várt esemény ez a Juhász Gyula és a Puskin utcai otthon lakóinak életében.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Petőfi Sándor Versmondó Verseny

2019. május 13-án került megrendezésre a Petőfi Sándor Versmondó Verseny az Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ megrendezésében. Iskolánk legjobbjai kaptak meghívást az eseményre, ahol Gyomaendrőd, Köröstarcsa és a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium tanulói is képviseltették magukat.

Petőfi Sándor: Ifjúság című versét mindenkinek el kellett szavalnia, majd a szabadon választott verseket adták elő a versenyzők.

Tanulóink elsöprő sikert arattak, ezt bizonyítják az eredmények.

5-6.osztályos korcsoport:

I. helyezett: Kovács Dóra 5.a

felkészítő: Kesztyűs Zsuzsanna

7-8.osztályos korcsoport:

I. helyezett: Vinkovics Ágnes Zsuzsanna 8.a-c

III. helyezett: Tímár Gerda Noémi 8.a-c

felkészítő: Timár Béláné

Gratulálunk a nagyszerű eredményekhez!

. mai.mezobereny.hu