^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elballagtunk...

  Elballagtunk...
  Bővebben...
 • 2 Ballagás és tanévzáró ünnepély Muronyban

  2019. június 15-én 11 órakor ballagtak nyolcadikosaink a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Muronyi Tagintézményéből. Az ünnepséget nagy készülődés előzte meg, tanáraink és diákjaink feldíszítették az iskolát. A tagintézmény-vezető megnyitója után, a hetedikesek irodalmi összeállítással búcsúztak a végzősöktől, majd a nyolcadikosok megható szavakkal emlékeztek az elmúlt nyolc év eseményeire.
  Bővebben...
 • 3 Összesített Versenyeredmények

  Összesített Versenyeredmények
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró Bélmegyeren

  A bélmegyeri tagintézményben június 20-án 16 órakor volt a tanévzáró ünnepély. A Himnusz, az ünnepi köszöntő és a szavalat után került sor a 2018/2019. tanév értékelésére. A kiváló tanulmányi előmenetelű és kitűnő tanulók könyvjutalomban részesültek, melyet Öreg István intézményvezető adott át részükre.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Budapesti kirándulás

2019. május 31-én, pénteken a muronyi tanulók Budapestre utaztak. A már hagyományos tagintézményi kirándulás egyik célja most is a fővárosi tömegközlekedési eszközök használatának gyakorlása volt. A Magyar Nemzeti Múzeum kiállításának megtekintése után a Tropicarium-Oceanariumba látogattunk. Itt a gyerekek megcsodálhatták Közép-Európa egyik legnagyobb akváriumában a cápákat, ismerkedhettek a tengerek és trópusok élővilágával, és simogathattak rájákat. A napsütésen kirándulás végére ismeretekkel és tapasztalatokkal gazdagodva tért haza a csapat.

Az Alapítvány a Muronyi Óvodásokért és Iskolásokért fedezte idén is a kirándulás teljes költségét, melyért nagyon hálásak vagyunk.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

                                                                                              Vári Anikó Katalin

. mai.mezobereny.hu