^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elkezdődött a 2019/2020-as tanév!

  Elkezdődött a 2019/2020-as tanév!
  Bővebben...
 • 2 Lovas kocsis séta 7.c

  A Nemzeti Érték Napja Békés megyében címmel 2019. szeptember 6-án iskolánk 7. c. osztálya lovas kocsis kiránduláson Mezőberény Települési Értéktárban megtalálható épített örökségét és természeti értékeit tekintette meg.
  Bővebben...
 • 3 Iskolai szülői értekezletek az alsó tagozaton

  Iskolai szülői értekezletek az alsó tagozaton
  Bővebben...
 • 4 Iskolai szülői értekezletek a felső tagozaton

  Iskolai szülői értekezletek a felső tagozaton
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Budapesti kirándulás

2019. május 31-én, pénteken a muronyi tanulók Budapestre utaztak. A már hagyományos tagintézményi kirándulás egyik célja most is a fővárosi tömegközlekedési eszközök használatának gyakorlása volt. A Magyar Nemzeti Múzeum kiállításának megtekintése után a Tropicarium-Oceanariumba látogattunk. Itt a gyerekek megcsodálhatták Közép-Európa egyik legnagyobb akváriumában a cápákat, ismerkedhettek a tengerek és trópusok élővilágával, és simogathattak rájákat. A napsütésen kirándulás végére ismeretekkel és tapasztalatokkal gazdagodva tért haza a csapat.

Az Alapítvány a Muronyi Óvodásokért és Iskolásokért fedezte idén is a kirándulás teljes költségét, melyért nagyon hálásak vagyunk.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

                                                                                              Vári Anikó Katalin

. mai.mezobereny.hu