^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elkezdődött a 2019/2020-as tanév!

  Elkezdődött a 2019/2020-as tanév!
  Bővebben...
 • 2 Lovas kocsis séta 7.c

  A Nemzeti Érték Napja Békés megyében címmel 2019. szeptember 6-án iskolánk 7. c. osztálya lovas kocsis kiránduláson Mezőberény Települési Értéktárban megtalálható épített örökségét és természeti értékeit tekintette meg.
  Bővebben...
 • 3 Iskolai szülői értekezletek az alsó tagozaton

  Iskolai szülői értekezletek az alsó tagozaton
  Bővebben...
 • 4 Iskolai szülői értekezletek a felső tagozaton

  Iskolai szülői értekezletek a felső tagozaton
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Első helyezett a „Tehetségesek” csapata

A Békés Megyei Kormányhivatal a 2018-2019-es tanév második félévében is meghirdette hetedikes tanulók számára a Világnapok és a parlagfű-mentesítés köré szervezett 3 fordulóból álló vetélkedősorozatát. Iskolánkból a tehetségfejlesztő órákra járó „Tehetségesek” csapat jelentkezett a versenyre. Hónapról hónapra oldottuk meg a kiküldött feladatokat, melyek illeszkednek a Nemzeti Alaptantervben meghatározott kulcskompetenciák fejlesztéséhez és az iskolai Pedagógiai Programban meghatározott nevelési célokhoz. A kötelező feladatokon túl szívesen vállaltuk a kreatív bónuszfeladatokat is. A befektetett munkánkat siker koronázta, hiszen részt vehettünk a 2019. június 7-én megrendezett ünnepélyes eredményhirdetésen. A helyszínen boldogan vettük át az első helyezetteknek járó értékes tárgynyereményeket.

Csapattagok: Gazsó Dominika, Hencsey Edina Mercédesz, Kocsor Kata, Machó Flóra

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Ancsinné Francziszky Klára

közreműködő tanár

. mai.mezobereny.hu