^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elballagtunk...

  Elballagtunk...
  Bővebben...
 • 2 Ballagás és tanévzáró ünnepély Muronyban

  2019. június 15-én 11 órakor ballagtak nyolcadikosaink a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Muronyi Tagintézményéből. Az ünnepséget nagy készülődés előzte meg, tanáraink és diákjaink feldíszítették az iskolát. A tagintézmény-vezető megnyitója után, a hetedikesek irodalmi összeállítással búcsúztak a végzősöktől, majd a nyolcadikosok megható szavakkal emlékeztek az elmúlt nyolc év eseményeire.
  Bővebben...
 • 3 Összesített Versenyeredmények

  Összesített Versenyeredmények
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró Bélmegyeren

  A bélmegyeri tagintézményben június 20-án 16 órakor volt a tanévzáró ünnepély. A Himnusz, az ünnepi köszöntő és a szavalat után került sor a 2018/2019. tanév értékelésére. A kiváló tanulmányi előmenetelű és kitűnő tanulók könyvjutalomban részesültek, melyet Öreg István intézményvezető adott át részükre.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Első helyezett a „Tehetségesek” csapata

A Békés Megyei Kormányhivatal a 2018-2019-es tanév második félévében is meghirdette hetedikes tanulók számára a Világnapok és a parlagfű-mentesítés köré szervezett 3 fordulóból álló vetélkedősorozatát. Iskolánkból a tehetségfejlesztő órákra járó „Tehetségesek” csapat jelentkezett a versenyre. Hónapról hónapra oldottuk meg a kiküldött feladatokat, melyek illeszkednek a Nemzeti Alaptantervben meghatározott kulcskompetenciák fejlesztéséhez és az iskolai Pedagógiai Programban meghatározott nevelési célokhoz. A kötelező feladatokon túl szívesen vállaltuk a kreatív bónuszfeladatokat is. A befektetett munkánkat siker koronázta, hiszen részt vehettünk a 2019. június 7-én megrendezett ünnepélyes eredményhirdetésen. A helyszínen boldogan vettük át az első helyezetteknek járó értékes tárgynyereményeket.

Csapattagok: Gazsó Dominika, Hencsey Edina Mercédesz, Kocsor Kata, Machó Flóra

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Ancsinné Francziszky Klára

közreműködő tanár

. mai.mezobereny.hu