^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 PEDAGÓGUSNAPI ELISMERÉSEK 2022

  Pedagógusnapra a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesült a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium pedagógusa, Szentkutiné Ollé Ágnes. Szentkutiné Ollé Ágnes a nevelőtestület elhivatott és elkötelezett pedagógusa, munkaközösség-vezető. Munkájára mindig a minőség, a magas színvonal a jellemző.
  Bővebben...
 • 2 MBERÉNYIROMÁK sikeres szereplése nemzetközi roma kultúrtörténeti vetélkedőn

  éget ért a közel egy hónapos versenysorozat, amelyen iskolánkat képviselhettük. Úgy gondoljuk, hogy sikeresen vettük az akadályokat – ahogyan azt ígértük -, s végül a 84 csapatból holtversenyben 6. helyezést értünk el.
  Bővebben...
 • 3 Versenyeredmények 2021-2022. tanév

  Versenyeredmények 2021-2022. tanév
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró

  Iskolánkban 2022. június 21-én a tanévzáró ünnepéllyel befejeződött a 2021/2022-es tanév. A kiváló tanulmányi előmenetelű és a kitűnő tanulók tanév végén könyvjutalomban részesültek. Az átadásra kerülő könyvjutalmakat a Gyulai Tankerületi Központ biztosította.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

A 2.c osztály kirándult

Június 7-én reggel fél hétkor indultunk útnak Budapestre. A vonatozás után egyből metróra szálltunk, hogy megnézzük az Országházat kívülről. Ezt ismét metrózás követte, ennek nagyon örültek a gyerekek. A következő állomásunk a Természettudományi Múzeum volt, ahol először csodálatos ásványokat, majd preparált állatokat, végezetül pedig őskori érdekességeket tekinthettünk meg. A gyerekek mind megtalálták a számukra izgalmas látványosságot. Bejártuk a Hősök terét ahol történelmi ismereteket szerezhettek a tanulók. Az állatkertben az egyik legnépszerűbbek a fókák voltak és az általuk bemutatott show. Körülbelül 3 órát töltöttünk el itt ezalatt rengeteg állattal találkozhattunk.
Érdekesség képpen hazafelé megnéztük a négyes metró vezető nélkül közlekedő járatát.
Nagyon tartalmas, izgalmas napot töltöttünk el együtt a fővárosban.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Készítette: Geréd Erzsébet

. mai.mezobereny.hu