^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elballagtunk...

  Elballagtunk...
  Bővebben...
 • 2 Ballagás és tanévzáró ünnepély Muronyban

  2019. június 15-én 11 órakor ballagtak nyolcadikosaink a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Muronyi Tagintézményéből. Az ünnepséget nagy készülődés előzte meg, tanáraink és diákjaink feldíszítették az iskolát. A tagintézmény-vezető megnyitója után, a hetedikesek irodalmi összeállítással búcsúztak a végzősöktől, majd a nyolcadikosok megható szavakkal emlékeztek az elmúlt nyolc év eseményeire.
  Bővebben...
 • 3 Összesített Versenyeredmények

  Összesített Versenyeredmények
  Bővebben...
 • 4 Tanévzáró Bélmegyeren

  A bélmegyeri tagintézményben június 20-án 16 órakor volt a tanévzáró ünnepély. A Himnusz, az ünnepi köszöntő és a szavalat után került sor a 2018/2019. tanév értékelésére. A kiváló tanulmányi előmenetelű és kitűnő tanulók könyvjutalomban részesültek, melyet Öreg István intézményvezető adott át részükre.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

A 2.c osztály kirándult

Június 7-én reggel fél hétkor indultunk útnak Budapestre. A vonatozás után egyből metróra szálltunk, hogy megnézzük az Országházat kívülről. Ezt ismét metrózás követte, ennek nagyon örültek a gyerekek. A következő állomásunk a Természettudományi Múzeum volt, ahol először csodálatos ásványokat, majd preparált állatokat, végezetül pedig őskori érdekességeket tekinthettünk meg. A gyerekek mind megtalálták a számukra izgalmas látványosságot. Bejártuk a Hősök terét ahol történelmi ismereteket szerezhettek a tanulók. Az állatkertben az egyik legnépszerűbbek a fókák voltak és az általuk bemutatott show. Körülbelül 3 órát töltöttünk el itt ezalatt rengeteg állattal találkozhattunk.
Érdekesség képpen hazafelé megnéztük a négyes metró vezető nélkül közlekedő járatát.
Nagyon tartalmas, izgalmas napot töltöttünk el együtt a fővárosban.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Készítette: Geréd Erzsébet

. mai.mezobereny.hu