^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Pályaorientációs nap a felső tagozaton

  2019. október 7-én hétfőn került megrendezésre a Pályaorientációs nap. Az egésznapos rendezvény célja az volt, hogy segítse a diákokat a döntésképessé válásban, ezzel is növelve az esélyeiket arra, hogy tanulással vagy munkával kapcsolatos kérdéseikben a számukra legideálisabb megoldást tudják választani. Ismerkedjenek meg minél több szakmával, minél több információt szerezzenek egy-egy iskolatípusról, képzési formáról vagy szakmacsoportról.
  Bővebben...
 • 2 Mezei futóverseny körzeti döntő Békés

  Október 8-án népes csapattal vettünk részt Békésen, a sportpályán rendezett mezei futóverseny körzeti döntőjében. Tanulóink szép eredményeket értek el, több korosztályban is az élen végeztek, így bejutottak a megyei döntőbe.
  Bővebben...
 • 3 Három hetet meghaladó projekt a 4. évfolyamosok szemével

  Iskolánk 4. évfolyamos tanulói három hetet meghaladó projekten vettek részt szeptember 21-október 11. között. A tanulók kaptak egy projektigazolványt, amiben a három hét témája szerepelt, így tudták nyomon követni a projekt menetét.
  Bővebben...
 • 4 Intézményi Bozsik-program Mezőberény Körzet Őszi Grassroots Fesztivál Mezőberényben

  Október 15-én a sportpályán került sor a 2018/2019 tanév első, őszi Grassroots Fesztiváljára az Intézményi Bozsik-program keretében. A napsütéses időben, 22 intézményből, 60 csoport, közel ötszáz tanuló vett részt a rendezvényen.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Készülj fel a nyárra! – segítségnyújtás a nyári balesetek esetén

A vakációhoz közeledve fontosnak tartottuk, hogy tanulói figyelmét felhívjuk a nyári szünetben történhető balesetekre, veszélyekre. Ezért 2019. június 14-én a 4. évfolyam bevonásával került megrendezésre a „Készülj fel a nyárra!” programsorozatunk első foglalkozása.

Meghívott vendégünk a helyi mentőállomás vezetője, Guti Ambrus volt, aki odaadással, lelkesen osztotta meg tudását az érdeklődő gyerekek és felnőttek körében egyaránt.

A délelőtti téma elsősorban a nyári balesetek során felmerülő problémák gyors és hatékony megoldására szolgált. Megismerhettük a kötésfajtákat, a sérülések és a baleseti helyzetek gyors és biztonságos kezelését, a legfontosabb, alapvető teendőket a gyermekek életkorának megfelelően. Gyakorlati alkalmazásában tanulóink is aktívan részt vettek.

Nagyon eredményes, hatékony és tartalmas délelőttnek lehettünk részesei, melynek folytatását a jövőben mindenképpen szorgalmazni szeretnénk.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Kecskeméti Ildikó

. mai.mezobereny.hu