^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elballagtunk...

  Elballagtunk...
  Bővebben...
 • 2 Gyógypedagógus és tanító állás

  Gyulai Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium gyógypedagógus munkakör betöltésére.
  Bővebben...
 • 3 Összesített Versenyeredmények

  Összesített Versenyeredmények
  Bővebben...
 • 4 Szanazug Ifjúsági Tábor

  Iskolánk 5.a és 5.c osztályos tanulói 2019. június 24-én indultak az EFOP-3.3.5-17-2017-00041 Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő Iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítása a Gyulai Tankerületi Központnál című pályázat jóvoltából a Szanazugi Ifjúsági Táborba.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Készülj fel a nyárra! – segítségnyújtás a nyári balesetek esetén

A vakációhoz közeledve fontosnak tartottuk, hogy tanulói figyelmét felhívjuk a nyári szünetben történhető balesetekre, veszélyekre. Ezért 2019. június 14-én a 4. évfolyam bevonásával került megrendezésre a „Készülj fel a nyárra!” programsorozatunk első foglalkozása.

Meghívott vendégünk a helyi mentőállomás vezetője, Guti Ambrus volt, aki odaadással, lelkesen osztotta meg tudását az érdeklődő gyerekek és felnőttek körében egyaránt.

A délelőtti téma elsősorban a nyári balesetek során felmerülő problémák gyors és hatékony megoldására szolgált. Megismerhettük a kötésfajtákat, a sérülések és a baleseti helyzetek gyors és biztonságos kezelését, a legfontosabb, alapvető teendőket a gyermekek életkorának megfelelően. Gyakorlati alkalmazásában tanulóink is aktívan részt vettek.

Nagyon eredményes, hatékony és tartalmas délelőttnek lehettünk részesei, melynek folytatását a jövőben mindenképpen szorgalmazni szeretnénk.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Kecskeméti Ildikó

. mai.mezobereny.hu