^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elballagtunk...

  Elballagtunk...
  Bővebben...
 • 2 Gyógypedagógus és tanító állás

  Gyulai Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium gyógypedagógus munkakör betöltésére.
  Bővebben...
 • 3 Összesített Versenyeredmények

  Összesített Versenyeredmények
  Bővebben...
 • 4 Szanazug Ifjúsági Tábor

  Iskolánk 5.a és 5.c osztályos tanulói 2019. június 24-én indultak az EFOP-3.3.5-17-2017-00041 Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő Iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítása a Gyulai Tankerületi Központnál című pályázat jóvoltából a Szanazugi Ifjúsági Táborba.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

A fenntarthatóság bajnokai

Iskolai hagyományunkat folytatva az év végi hajrában ismét megrendezésre került a környezetvédelemről szóló, a környezettudatos viselkedésre irányuló előadás, melyben segítségünkre voltak a Henkel cég munkatársai.

A gyerekek rövid mesefilm megtekintésén keresztül ismerkedhettek meg a helyes, környezettudatos viselkedésmintákkal, takarékoskodással, újra hasznosítással, majd ezután egy feladatlapon keresztül erősíthették meg eddigi ismereteiket. Az előadók színezőkkel, pólóval és elismerő oklevéllel kedveskedtek az aktívan részt vevő gyermekeknek.

Reméljük, hogy az elméleti tudásukat a gyakorlatban hosszú éveken keresztül is alkalmazni fogják.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

. mai.mezobereny.hu