^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elballagtunk...

  Elballagtunk...
  Bővebben...
 • 2 Gyógypedagógus és tanító állás

  Gyulai Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium gyógypedagógus munkakör betöltésére.
  Bővebben...
 • 3 Összesített Versenyeredmények

  Összesített Versenyeredmények
  Bővebben...
 • 4 Szanazug Ifjúsági Tábor

  Iskolánk 5.a és 5.c osztályos tanulói 2019. június 24-én indultak az EFOP-3.3.5-17-2017-00041 Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő Iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítása a Gyulai Tankerületi Központnál című pályázat jóvoltából a Szanazugi Ifjúsági Táborba.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Ballagás és tanévzáró ünnepély Muronyban

2019. június 15-én 11 órakor ballagtak nyolcadikosaink a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Muronyi Tagintézményéből.

Az ünnepséget nagy készülődés előzte meg, tanáraink és diákjaink feldíszítették az iskolát. A tagintézmény-vezető megnyitója után, a hetedikesek irodalmi összeállítással búcsúztak a végzősöktől, majd a nyolcadikosok megható szavakkal emlékeztek az elmúlt nyolc év eseményeire. A ballagók átadták Öreg István intézményvezető úrnak a 8. g osztály szalagját. A nyolcadikos osztályfőnök az iskolás évek képeiből összeállított videóval köszönt el osztályától. Az Alapítvány a Muronyi Óvodásokért és Iskolásokért alapítvány kuratóriumi elnöke, Ladányi Lászlóné a tagintézmény tanulóiról és tanárairól készült csoportképet ajándékozott a ballagóknak, „Emlékül, hogy emlékezz” idézettel. Intézményvezető úr a tagintézményi sajátosságoknak megfelelő megható beszéddel köszönt el búcsúzó tanulóinktól, s egy csokor virággal köszönte meg több éves munkáját Tasnádi Anna gondviselőnek.

A tanévzáró keretében jutalomkönyvek és oklevelek átadására került sor, a kitűnő, jeles és kiemelkedő teljesítményű tanulók számára, majd Vári Anikó Katalin tagintézmény-vezető bezárta a 2018/2019-es tanévet.

Az ünnepséget az alsó tagozat vidám vakációt váró dala zárta.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

A Muronyi Tagintézmény pedagógusai

. mai.mezobereny.hu