^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Pályaorientációs nap a felső tagozaton

  2019. október 7-én hétfőn került megrendezésre a Pályaorientációs nap. Az egésznapos rendezvény célja az volt, hogy segítse a diákokat a döntésképessé válásban, ezzel is növelve az esélyeiket arra, hogy tanulással vagy munkával kapcsolatos kérdéseikben a számukra legideálisabb megoldást tudják választani. Ismerkedjenek meg minél több szakmával, minél több információt szerezzenek egy-egy iskolatípusról, képzési formáról vagy szakmacsoportról.
  Bővebben...
 • 2 Mezei futóverseny körzeti döntő Békés

  Október 8-án népes csapattal vettünk részt Békésen, a sportpályán rendezett mezei futóverseny körzeti döntőjében. Tanulóink szép eredményeket értek el, több korosztályban is az élen végeztek, így bejutottak a megyei döntőbe.
  Bővebben...
 • 3 Három hetet meghaladó projekt a 4. évfolyamosok szemével

  Iskolánk 4. évfolyamos tanulói három hetet meghaladó projekten vettek részt szeptember 21-október 11. között. A tanulók kaptak egy projektigazolványt, amiben a három hét témája szerepelt, így tudták nyomon követni a projekt menetét.
  Bővebben...
 • 4 Intézményi Bozsik-program Mezőberény Körzet Őszi Grassroots Fesztivál Mezőberényben

  Október 15-én a sportpályán került sor a 2018/2019 tanév első, őszi Grassroots Fesztiváljára az Intézményi Bozsik-program keretében. A napsütéses időben, 22 intézményből, 60 csoport, közel ötszáz tanuló vett részt a rendezvényen.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Ballagás és tanévzáró ünnepély Muronyban

2019. június 15-én 11 órakor ballagtak nyolcadikosaink a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Muronyi Tagintézményéből.

Az ünnepséget nagy készülődés előzte meg, tanáraink és diákjaink feldíszítették az iskolát. A tagintézmény-vezető megnyitója után, a hetedikesek irodalmi összeállítással búcsúztak a végzősöktől, majd a nyolcadikosok megható szavakkal emlékeztek az elmúlt nyolc év eseményeire. A ballagók átadták Öreg István intézményvezető úrnak a 8. g osztály szalagját. A nyolcadikos osztályfőnök az iskolás évek képeiből összeállított videóval köszönt el osztályától. Az Alapítvány a Muronyi Óvodásokért és Iskolásokért alapítvány kuratóriumi elnöke, Ladányi Lászlóné a tagintézmény tanulóiról és tanárairól készült csoportképet ajándékozott a ballagóknak, „Emlékül, hogy emlékezz” idézettel. Intézményvezető úr a tagintézményi sajátosságoknak megfelelő megható beszéddel köszönt el búcsúzó tanulóinktól, s egy csokor virággal köszönte meg több éves munkáját Tasnádi Anna gondviselőnek.

A tanévzáró keretében jutalomkönyvek és oklevelek átadására került sor, a kitűnő, jeles és kiemelkedő teljesítményű tanulók számára, majd Vári Anikó Katalin tagintézmény-vezető bezárta a 2018/2019-es tanévet.

Az ünnepséget az alsó tagozat vidám vakációt váró dala zárta.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

A Muronyi Tagintézmény pedagógusai

. mai.mezobereny.hu