^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Elballagtunk...

  Elballagtunk...
  Bővebben...
 • 2 Gyógypedagógus és tanító állás

  Gyulai Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium gyógypedagógus munkakör betöltésére.
  Bővebben...
 • 3 Összesített Versenyeredmények

  Összesített Versenyeredmények
  Bővebben...
 • 4 Szanazug Ifjúsági Tábor

  Iskolánk 5.a és 5.c osztályos tanulói 2019. június 24-én indultak az EFOP-3.3.5-17-2017-00041 Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő Iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítása a Gyulai Tankerületi Központnál című pályázat jóvoltából a Szanazugi Ifjúsági Táborba.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Bábszínház

Az alsó tagozatos gyerekeket az utolsó héten bábszínházi előadásra hívtuk. A Kacagó Bábszínház tagjai az Egyszer volt Budán kutyavásár című mesét elevenítették meg. A nagy melegre való tekintettel iskolánk árnyékos „Zöldzug” nevű részén állították fel a paravánt az előadó művészek. A zenés mesejátékot nagy figyelemmel és érdeklődéssel követték tanulóink. Mindenkit elvarázsoltak a bábok, szinte ő is ott érezte magát a mese szereplői között. A műsor végén vastapssal hálálták meg a gyerekek és a színvonalas előadást, melyt ezúttal is köszönünk.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

. mai.mezobereny.hu