^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 „Mikulás délután” az ovisokkal

  2019.12.04-én került megrendezésre iskolánkban az első beiskolázási program. A nagycsoportos ovisokkal töltöttünk el egy feledhetetlen délutánt. Nagy örömünkre szolgált, hogy ilyen sokan részt vettek ezen a játékos rendezvényen. Megismerkedtek az ovisok a tanító nénikkel, közben mesét hallgattak, télapót készítettek, sokat játszottak.
  Bővebben...
 • 2 Meghívó

  Színvilág kiállítás
  Bővebben...
 • 3 Meghívó

  Karácsonyváró Ünnepség
  Bővebben...
 • 4 Mikulás váró ünnepség

  2019. december 5-én zúzmarás reggelre ébredtünk. Mintha egy kicsit a hó is szállingózott volna. A gyerekek nagy izgalommal érkeztek reggel az iskolába, vajon eljön-e hozzájuk a Mikulás, egyre csak ezt kérdezgették. A 3. c osztályos tanulók még az ősszel levelet írtak a Mikulásnak, hogy szeretettel várják és még műsorral is készülnek Neki. Bíztak benne, hogy teljesül a kívánságuk.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Pályaorientációs nap Bélmegyeren

E nap programjaként tanulóinkkal a helyben található közintézmények életébe, az ott folyó tevékenységekbe nyertünk betekintést. Elsőként a könyvtárba látogattunk el. Bár a gyerekeknek szervezett programokon rendszeresen részt veszünk, a könyvtáros tényleges munkáját most részben megismerhettük. A diákok kipróbálhatták a könyvkölcsönzés folyamatát, megkereshették a könyvek legfontosabb adatait, búvárkodhattak régi katalógus cédulák között. Megtudtuk, hogy a könyvtárosok minden korosztálynak szerveznek programokat. Második állomásunk a posta volt. A kézbesítő, és a postai ügyintéző feladatairól meséltek nekünk. Láthattunk különböző postai nyomtatványokat. A harmadik állomásunk a Polgármesteri Hivatal volt. A dolgozók munkáját nem zavarva végig jártuk az irodákat, majd a tanácsteremben helyet foglaltunk és meghallgattuk milyen feladatokat lát el a hivatal.

Köszönjük vendéglátóinknak, hogy bemutatták munkájukat.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Csupászné Szűcs Edit

. mai.mezobereny.hu