^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 „Mikulás délután” az ovisokkal

  2019.12.04-én került megrendezésre iskolánkban az első beiskolázási program. A nagycsoportos ovisokkal töltöttünk el egy feledhetetlen délutánt. Nagy örömünkre szolgált, hogy ilyen sokan részt vettek ezen a játékos rendezvényen. Megismerkedtek az ovisok a tanító nénikkel, közben mesét hallgattak, télapót készítettek, sokat játszottak.
  Bővebben...
 • 2 Meghívó

  Színvilág kiállítás
  Bővebben...
 • 3 Meghívó

  Karácsonyváró Ünnepség
  Bővebben...
 • 4 Mikulás váró ünnepség

  2019. december 5-én zúzmarás reggelre ébredtünk. Mintha egy kicsit a hó is szállingózott volna. A gyerekek nagy izgalommal érkeztek reggel az iskolába, vajon eljön-e hozzájuk a Mikulás, egyre csak ezt kérdezgették. A 3. c osztályos tanulók még az ősszel levelet írtak a Mikulásnak, hogy szeretettel várják és még műsorral is készülnek Neki. Bíztak benne, hogy teljesül a kívánságuk.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Diákolimpiai eredmények a kajakosoknál

2019. szeptember 28-29-én Fadd-Domboriban rendezték meg az Országos Diákolimpia és Keretfeltöltő Bajnokságot, amellyel az idei versenyszezon véget ért.

A Mezőberényi Általános Iskola, AMI és Kollégiumot Tóth Kinga 5. c osztályos és Konyecsni Milán 6. a osztályos tanulók képviselték. Mindketten egyéni számban és 2000 méteres távon indultak.

A 11 korosztályban a lányoknál 39 indulóból Kinga a 8. helyet szerezte meg.

A 12 éves fiú kategóriában három futamot indítottak, összesen 96 résztvevővel. Milán a legerősebb mezőnyben evezett és a 6. helyen végzett a 31 indulóból.

A gyerekek igen mozgalmas szezonon vannak túl. 13 versenyen vettek részt, amelyeken dobogós, vagy pontszerző helyen végeztek.

Tervek szerint október végéig, vagy amíg az időjárás engedi, vízre szállnak a sportolók. A hideg beálltával pedig megkezdődik a téli alapozás a konditeremben, az uszodában és a tornateremben heti hat alkalommal.

 

    Kovácsné Kozma Diána és Kovács Gábor

      edzők

 

. mai.mezobereny.hu