^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Pályaorientációs nap a felső tagozaton

  2019. október 7-én hétfőn került megrendezésre a Pályaorientációs nap. Az egésznapos rendezvény célja az volt, hogy segítse a diákokat a döntésképessé válásban, ezzel is növelve az esélyeiket arra, hogy tanulással vagy munkával kapcsolatos kérdéseikben a számukra legideálisabb megoldást tudják választani. Ismerkedjenek meg minél több szakmával, minél több információt szerezzenek egy-egy iskolatípusról, képzési formáról vagy szakmacsoportról.
  Bővebben...
 • 2 Mezei futóverseny körzeti döntő Békés

  Október 8-án népes csapattal vettünk részt Békésen, a sportpályán rendezett mezei futóverseny körzeti döntőjében. Tanulóink szép eredményeket értek el, több korosztályban is az élen végeztek, így bejutottak a megyei döntőbe.
  Bővebben...
 • 3 Három hetet meghaladó projekt a 4. évfolyamosok szemével

  Iskolánk 4. évfolyamos tanulói három hetet meghaladó projekten vettek részt szeptember 21-október 11. között. A tanulók kaptak egy projektigazolványt, amiben a három hét témája szerepelt, így tudták nyomon követni a projekt menetét.
  Bővebben...
 • 4 Intézményi Bozsik-program Mezőberény Körzet Őszi Grassroots Fesztivál Mezőberényben

  Október 15-én a sportpályán került sor a 2018/2019 tanév első, őszi Grassroots Fesztiváljára az Intézményi Bozsik-program keretében. A napsütéses időben, 22 intézményből, 60 csoport, közel ötszáz tanuló vett részt a rendezvényen.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Diákolimpiai eredmények a kajakosoknál

2019. szeptember 28-29-én Fadd-Domboriban rendezték meg az Országos Diákolimpia és Keretfeltöltő Bajnokságot, amellyel az idei versenyszezon véget ért.

A Mezőberényi Általános Iskola, AMI és Kollégiumot Tóth Kinga 5. c osztályos és Konyecsni Milán 6. a osztályos tanulók képviselték. Mindketten egyéni számban és 2000 méteres távon indultak.

A 11 korosztályban a lányoknál 39 indulóból Kinga a 8. helyet szerezte meg.

A 12 éves fiú kategóriában három futamot indítottak, összesen 96 résztvevővel. Milán a legerősebb mezőnyben evezett és a 6. helyen végzett a 31 indulóból.

A gyerekek igen mozgalmas szezonon vannak túl. 13 versenyen vettek részt, amelyeken dobogós, vagy pontszerző helyen végeztek.

Tervek szerint október végéig, vagy amíg az időjárás engedi, vízre szállnak a sportolók. A hideg beálltával pedig megkezdődik a téli alapozás a konditeremben, az uszodában és a tornateremben heti hat alkalommal.

 

    Kovácsné Kozma Diána és Kovács Gábor

      edzők

 

. mai.mezobereny.hu