^Vissza a lap tetejére
Elérhetőség
Telefon: 66/515-573
e-mail: altalanosiskola@mezobereny.hu

 • 1 Tájékoztatás

  Tájékoztatás a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beiratkozásról
  Bővebben...
 • 2 Beiratkozás

  Tisztelt Leendő Első Osztályos Szülők!
  Bővebben...
 • 3 TÁJÉKOZTATÓ A TANTERMEN KÍVÜLI,DIGITÁLIS MUNKARENDBEN VALÓ RÉSZVÉTEL SORÁN MEGVALÓSULÓ ADATKEZELÉSRŐL

  A tantermen kívüli, digitális munkarendbenvégzett oktatás a már megszokott, tantermi órától eltérő adatkezeléseket is maga után vonhat.
  Bővebben...
 • 4 Beiratkozási lap a Mezőberényi Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskolájába a 2020/2021-es tanévre

  Kedves Szülők! Ez a Beiratkozási lap regisztrációt jelent a művészeti iskolánk jelenlegi tanulói számára, illetve előzetes beiratkozást a zeneművészet vagy a képzőművészet iránt érdeklődő gyermekek, tanulók részére.
  Bővebben...
 • 5 Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium

  A Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium fenntartója és működtetője a Gyulai Tankerületi Központ. Tevékenysége Mezőberény, Bélmegyer, Murony települések közigazgatási területére vonatkozik. Jelenleg a székhelyen, három tagintézményben és négy telephelyen látja el feladatait.
  Bővebben...

Pályaorientációs nap Muronyban

2019. október 7-én pályaorientációs nap volt iskolánkban. Ezt a napot egy üzemlátogatással kezdtük. Murony határában található a Szatmári Telep, ahol a tanulók megismerkedhettek a különböző mezőgazdasági gépekkel, tárolóval. Cserenyecz Zsolt - iskolánk egykori diákja - vezetésével jártuk be a telepet. Nagyon sok információval gazdagodhattak a mezőgazdaság iránt érdeklődők, többek között a különböző növények termesztésének, tárolásának és felhasználásának a lehetőségeivel. A tanulók megismerkedhettek Szatmári Jánossal is, a telep megálmodójával. Ezt követően Kovácsné Varga Krisztina szülő osztotta meg a tanulókkal a különböző területeken szerzett munkatapasztalatait, tanulmányainak sokszínűségét, és bemutatót tartott jelenlegi masszőr munkájáról, melyet a gyerekek nagy érdeklődéssel figyeltek. A nap zárásaként a különböző foglalkozásokhoz kapcsolódó játékos vetélkedőt rendeztünk. 5 fős csapatokban mérhették össze tudásukat a tanulók, és szerezhettek információkat az általuk nem ismert foglalkozásokról.

Köszönetünket kívánjuk kifejezni mindazok felé, akik hozzájárultak, hogy ismét élményekben és ismeretekben gazdag pályaorientációs napon vehettünk részt.

A képeket ide kattintva tekinthetik meg!

Vári Anikó Katalin

. mai.mezobereny.hu